Новини про зірок
Подобається

Як Фреймут! Таїсія Повалій шокувала всіх новим фото. Ви тільки подивіться на ці кардинальні зміни

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як Фреймут! Таїсія Повалій шокувала всіх новим фото. Ви тільки подивіться на ці кардинальні зміни

Народна артистка України нарешті повернулася з тривалої відпустки, під час якої вона не ділилася з фанатами новим фото через Інстаграм, передає Корупція.Стар

Популярне: Любовний трикутник? Як Камалія з чоловіком і партнером по шоу «Танці з зірками» Дмитром Жуком відпочивали разом

Сьогодні Таїсія Повалій показала знімок, зроблений в гримерці, і підписала його так: «Люблю творчий безлад!».

На фотографії змарніла 52-річна співачка відображена в платті-сорочці, яке лише підкреслило її ідеальну жіночну фігуру. Зачіску і колір волосся Таїсія не стала міняти, перебуваючи на відпочинку, але цього ніхто і не чекає, адже вона виглядає незрівнянно і стильно з такою укладкою.

Не минуло й кількох годин, як численна аудиторія фанатів співачки кинулася строчити коментарі під новим знімком зірки. Звичайно ж, всі вони містять в собі виключно компліменти, ось найяскравіші з них: «Незрівнянна !!!», «Ви чарівні!», «Чарівна !!!».

Головним  питанням публіки на сьогоднішній день є «як схудла Таїсія Повалій?», Але співачка поки що не розкриває подробиць своєї дієти, можливо, коли-небудь Тая все-таки розсекретить власні методи стрімкого схуднення.