Новини про зірок
Подобається

Вони такі романтичні! Екс солістка групи «Серебро» розповіла про особисте життя

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вони такі романтичні! Екс солістка групи «Серебро» розповіла про особисте життя

Екс-солістка групи «Серебро» Поліна Фаворська розповіла про свої стосунки, зізнавшись, що зривалася і могла все кинути в кінці кінців, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


Як пише vladtime.ru, перше кохання у Фаворської сталася в 17 років. Тоді вона повністю занурилася в відносини і жила коханим. Але через рік ніякого прогресу не відбулося, а їх любов стала рутинною. Але незважаючи на це, вони зустрічалися до 20 років, після чого розійшлися.

 

«Насправді Любов — це робота двох людей. Після року стосунків, якщо не переходити на новий етап, все буде валитися », — розповіла екс-солістка« Срібло ».

Вона підкреслила, що будь-яка рутина руйнує відносини, і з цим вона стикалася кілька разів. З нинішнім коханим вона разом вже більше 3 років. Їй здавалося, що в травні і червні поточного року вона могла б розлучитися.

«Ми вже не любимо, а просто мучимо один одного. Накопичилося багато претензій, і ніхто не хотів їх чути. Ми лаялися і закривалися по різних кімнатах, йшли з дому, і робили один одному дуже боляче. Ми перестали розмовляти. І в цьому була наша головна помилка. Чесно, я не знаю, як пережила кінець травня і червень. Це були найскладніші місяці за останні 3 роки мого життя », — написала вона в своєму блозі.

Шанувальники підтримали Фаворський і побажали їй удачі в стосунках з чоловіками.