Зіркові скандали
Подобається

Вона просто його зганьбила: Раміна в ефірі телешоу розповіла шокуючі подробиці стосунків з Козловським

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вона просто його зганьбила: Раміна в ефірі телешоу розповіла шокуючі подробиці стосунків з Козловським

У п’ятницю, 22 вересня, на телеканалі Україна вийшов новий випуск кулінарного проекту Свекруха чи невістка , героями якого стали  Віталій Козловський і його колишня дівчина , модель  Раміна Есхакзай.

Популярне: Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Під час випуску Раміна  розповіла, що Віталій умовляв її жити разом. Але на це у пари, як виявилося, були різні бачення.

«Він пропонував мені жити з ним. Але я сказала, що це не добре для дівчини жити з якимось хлопцем в будинку, якщо він не є її чоловіком », – заявила дівчина в програмі Свекруха чи невістка . Але все ж, сміючись, Раміна додала, що вони жили разом.

Розійшлися думки і про весілля, так як, на відміну від Віталія , Раміна не хотіла пишного свята. На запитання ведучого Григорія Германа , не мріяла дівчина в дитинстві бути принцесою в пишному весільному платті, Раміна відповіла:

«Ви знаєте, я, напевно, нестандартна дівчинка. Я взагалі не хотіла виходити заміж, не хотіла одягати сукню. Мені не цікаво опинитися в білій сукні, адже є більш важливі речі, ніж це весілля », – сказала дівчина.