Новини про зірок
Подобається

Стан критичний: Лікарі намагаються врятувати переможця «Євробачення». Увесь світ молиться за нього

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Стан критичний: Лікарі намагаються врятувати переможця «Євробачення». Увесь світ молиться за нього

ЗМІ розповіли про госпіталізацію одного з переможців пісенного конкурсу Євробачення, якого чекає операція з пересадки серця, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…


Йдеться про португальського співака Сальвадора Собрала, який став переможцем конкурсу в 2017 році в Києві.

Трансплантація переможцю “Євробачення” потрібна терміново, оскільки здоров’я 27-річного артиста дуже похитнулося через сильні навантаження в останні місяці. Зараз стан його оцінюється як важкий.

У палаті Сальвадора постійно чергує особистий санітар. За словами співрозмовника видання, тепер, коли артист в лікарні, ризик для його життя вже значно нижче.

“Апарати допомагають його органам виконувати свої функції, його стан тепер контролюється значно краще”, – відзначило джерело.

Тім часом 8 вересня Собрал дав безкоштовний концерт у місті Ешторіл – останній перед запланованою госпіталізацією. За кілька днів до цього він записав відеозвернення до своїх фанів.

“Ні для кого не секрет, що моє здоров’я крихке. Я впевнений, проблема буде вирішена, але не знаю, коли”, – сказав він у зверненні.

Співак подякував своїм прихильникам за підтримку, попросив поважати його конфіденційність в цей непростий час і не хвилюватися за нього, адже він вірить, що все буде добре.

 

На концерт в Ешторіл люди несли Сальвадору кульки у вигляді сердець.

Нагадаємо, переможцем конкурсу «Євробачення-2017» став представник Сальвадор Собрал. На другому місці опинився співак з Болгарії Крістіан Костов. «Бронзу» завоював колектив з Молдови.