Новини про зірок
Подобається

«Просто Моніка Белуччі»: Лоліта шокувала незвичним для себе образом. Шанувальники в захваті

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Просто Моніка Белуччі»: Лоліта шокувала незвичним для себе образом. Шанувальники в захваті

Шанувальники не впізнали улюблену співачку Лоліту Мілявську на фото, викладеному в її блозі. Стилісти і візажисти постаралися так, що вона стала схожа на зірку французького кінематографу. Новим знімком Лоліта всього лише закликала фанатів послухати прямий ефір Авторадіо і подивитися трансляцію в інтернеті. Вона збиралася виступити там з живим концертом в рамках вечірнього шоу, передає Корупція.Стар.

 

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Але майбутня подія, здавалося, не так схвилювало шанувальників Мілявської, як її імідж. Багато хто не могли стримати слів захоплення: «Шикарне фото! Кудрі — ульот! Богиня! Нереальна жінка! Лялечка! Класне фото, просто супер. Відображає ваш масштаб, як особистості і співачки, ви справжня. Схожа на Моніку Белуччі ». Але інші не поспішали з втішними оцінками. Вони, навпаки, розчарувалися: «Що з людьми робить грим. Нашу улюблену Лоліточку і не впізнати, прямо … Дівчина років так 20-25 »,« Ой, не жива якась. Зафарбована, зафотошоплена … Мені подобається природність, «без комплексів», як в житті! »,« Навіть в глибокій молодості, її так не фотошоп, а де натура? »

Однак більшість фанатів люблять Лоліту зовсім не за фото, виставлені в інстаграм. Тому вони зізналися, що завжди будуть захоплюватися її неймовірним голосом і манерами. Вони навіть заявили, що Мілявська також неповторна, як і Раневська свого часу.