Новини про зірок
Подобається

Печальна новина!!! Померла легенда кіно, приклад для наслідування не одного покоління

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Печальна новина!!! Померла легенда кіно, приклад для наслідування не одного покоління

Актор Берні Кейсі, відомий за фільмами «В облозі», «Помста придурків» і «Ніколи не говори ніколи», помер в Лос-Анджелесі. Про це повідомив Варіети, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Кейсі, який помер після нетривалої хвороби, було 78 років. До того як стати актором, він зробив кар'єру в американському футболі на позиції приймаючого. У 1961 році його обрала на драфті під дев'ятим номером команда НФЛ «Сан-Франциско», за яку він грав протягом шести сезонів. Ще два роки Кейсі провів у «Сент-Луїсі», у складі якого заслужив запрошення на матч всіх зірок НФЛ 1967 року.

Першою роллю колишнього спортсмена в кіно став вестерн-сіквел «Рушниці чудової сімки» в 1969 році. У 1970-х він зіграв у таких популярних бойовиках, як «…Тік… тік… твк», «Чорношкірий Ганн», «Найманий вбивця» і «Клеопатра Джонс», а також вестерні Мартіна Скорсезе «Берта на прізвисько "Товарний вагон"» і фантастиці Ніколаса Роуга «Людина, яка впала на Землю».

Свої найвідоміші ролі у 1980-х Кейсі зіграв в комедійних фільмах «Помста придурків», «Шпигуни як ми», «Неймовірні пригоди Білла і Теда». Крім того, він з'явився як оперативник ЦРУ Фелікс Лейтер в «Ніколи не говори "ніколи"», останньому фільмі бондіани, де роль агента 007 виконав Шон Коннері.

Крім цього, Кейсі виконав десятки ролей на телебаченні, включаючи серіали «Зоряний шлях», «Марсіанські хроніки», «Вона написала вбивство» і «Вавилон 5». Найчастіше його запрошували на ролі другого плану в бойовиках. Він зіграв у таких екшн-фільмах, як «В облозі», «Інші 48 годин», «Команда Шаркі», «Поліцейський з найму» і «Скляний щит».