Новини про зірок
Подобається

«Мені не віриться, що…» Надя Дорофеєва звернулася до фанатів. Такого шанувальники не чекали

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Мені не віриться, що…» Надя Дорофеєва звернулася до фанатів. Такого шанувальники не чекали

Надя Дорофєєва зізналася, що дуже цінує підтримку фанатів і відчуває їх любов після кожного концерту, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Група "Время и Стекло", і, зокрема, Надя Дорофєєва зараз на піку популярності. Співачка бере участь в шоу "Танці з зірками", відкриває власний магазин, приймається участь в різних благодійних акціях і, звичайно ж, мандрує Україною з концертами. До слова, саме виступи на публіці дають Дорофеєвої неймовірний заряд енергії, і за це Надя подякувала своїм шанувальникам в последне пості на Instagram.

"Я дивлюся на це фото і мені не віриться, що це я, серед всіх цих квітів, після великого сольного концерту" Время и Стекло ". Мої улюблені моменти виступів — це вихід (хвилювання перед виходом) і момент після концерту, коли я бачу порожній зал … Він такий тихий, але заряджений шаленою енергетикою. Зазвичай, після концерту, я сідаю на сцену, дивлюся в зал, розглядаю ваші подарунки і квіти. Мені стає дуже тепло ", — написала в особистому мікроблозі Надя Дорофєєва, і подякувала всіх, хто прийшов на концерт групи:
"Миколаїв, спасибі, що прийшли. Ви били нереальні!".