Плітки
Подобається

Любовний трикутник? Як Камалія з чоловіком і партнером по шоу «Танці з зірками» Дмитром Жуком відпочивали разом

23/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Любовний трикутник? Як Камалія з чоловіком і партнером по шоу «Танці з зірками» Дмитром Жуком відпочивали разом

Українська співачка Камалія відверто розповіла про участь у проекті "Танці з зірками", вихованні доньок і розкішний спосіб життя.
Про це зірка повідала в інтерв'ю журналу "Теленеделя", передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

За словами Камалії, на шоу вона прийшла не просто так заради піару, а лише за перемогою. І для цього прикладе максимум зусиль.
"Від самого дитинства мені хотілося займатися бальними танцями. Саме бальними! Це так красиво: постава, рухи… На жаль, на все часу не вистачило б. У пріоритеті був вокал, ось у нього й пішла з головою. А тут випала така чудова нагода втілити давню мрію! Моя участь у змаганнях — це не бажання покрасуватися, я хочу перемагати. Причому не інших, а себе вчорашню!", — запевнила артистка.

Чоловік Камалії — пакистанський мільярдер Мохаммад Захур — зміг подолати ревнощі до партнера дружини і навіть провів із ним відпустку.
"Захур — ревнива, але дуже впевнена у собі людина. Тож істерик і скандалів не зчиняє. Хіба що може мене делікатно підколоти. З приводу Діми теж пожартував — мовляв, о, молодий танцюрист! А потім я його з партнером познайомила, і жодних питань більше не виникало. До речі, у мене була коротка тижнева відпустка, і я запросила Діму з його цивільною дружиною відпочити з нами на яхті. Вдень ми плавали і засмагали, а ввечері проводили репетиції", — зізналася співачка.


Участь Камалії у проекті вплинула й на її доньок — близнят Арабеллу і Мірабеллу. Дівчатка вже виявили бажання займатися бальними танцями.
А ще співачка вирішила прокоментувати скандальну фотосесію у ванні з шампанським, яка буквально підірвала соцмережі.
"Чого народ тільки не писав в інтернеті… Це як людину, що грає Брута у виставі, стратити за її роль. Ванни з шампанського були, але для екрану і фотосесії. Для них використовувалося, звичайно ж, найдешевше шампанське. Причому це не щоденна процедура — раз на рік, як частина детоксу — для очищення пор. Зараз на це часу немає, та й гроші є куди витратити", — додала Камалія.