Новини про зірок
Подобається

Якими молодими ми були! Максим Галкін поділився давніми фото з Пугачовою

22/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Якими молодими ми були! Максим Галкін поділився давніми фото з Пугачовою

Максим Галкін поділився архівних знімком зі своєю дружиною Аллою Пугачовою, зробленим в ті часи, коли їх роман тільки починався, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Таким чином Максим відповів на закиди про його старомодності. У жартівливій формі чоловік Алли Пугачової прокоментував критику на свою адресу, а пост доповнив раритетним знімком зі своєю дружиною.
«Зокрема, поставили мені в провину старомодність викладу думок. Як приклад, привели вживання в хештегом слова «прича». Тому, щоб не виходити за рамки сформованого образу, я вважатиму за краще такий підпис під цим знімком — мила серцю фотокартка », — пожартував Максим під архівним знімком.

Тут недавно мой Инстаграм в Comedy песочили. В частности, поставили мне в вину старомодность изложения мыслей, в качестве примера привели употребление в хэштегах слова "прича". Поэтому дабы не выходить за рамки сложившегося образа, я предпочту такую подпись под этим снимком — МИЛАЯ СЕРДЦУ ФОТОКАРТОЧКА #яизпрошлоговека #камедихайпинамнедальше #камедивытакиемолодые #максимгалкин #алла

Публикация от Максим Галкин | Official (@maxgalkinru)