Новини про зірок
Подобається

Дружба з сім’єю президента і участь у бандитських угрупованнях: Винник розповів про свій шлях до успіху

22/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дружба з сім’єю президента і участь у бандитських угрупованнях: Винник розповів про свій шлях до успіху

Один з найбільш затребуваних артистів України розповів, коли і за яких обставин зацікавився музикою, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Відомий співак Олег Винник поділився в інтерв'ю тижневику "Арт-мозаїка" цікавими подробицями своєї творчої кар'єри.

"Років в 13-14 я мріяв про мотоцикл. Просив батьків купити хоча б мопед, а вони навідріз відмовилися йти у мене на поводу. Пам'ятаю, навіть влаштував протест з голодуванням. Тоді-то мама і подарувала мені гітару, щоб відвернути від нав'язливої ​​ідеї . Вже через рік я самостійно освоїв інструмент, почав грати в групі. З тих пір не можу уявити своє життя без музики. Вона втілює собою любов, яку можна передати людям ", — говорить Олег.

Хіти Винника звучать повсюдно і цілодобово. Але мало хто знає, як народжуються популярні композиції. Більшість своїх пісень артист пише в Берліні на власній студії, в творчому процесі цінує спокій і тишу.
"Я гостро реагую на зовнішні подразники, всілякі звуки. Також не люблю працювати в поспіху. Хоч іноді стислі терміни і можуть посприяти продуктивній роботі, в цілому для мене важливий творчий комфорт. Пісні приходять до мене з певними емоціями і ситуаціями. Коли в моєму житті щось відбувається, я записую начерки майбутньої композиції в мобільний. Потім на студії відтворюю зародилася раніше ідею. Тому, щоб в точності передати той посил, який я спочатку задумав, мені необхідно максимально зосередитися ", — ділиться п вець.

Крім того, в інтерв'ю Олег Винник розповів про найбезглуздіші чутки, які про нього поширювали в мережі. Зокрема, про те, що йому приписували дружбу з родиною президента і участь в бандитського угруповання.


А також відповів на запитання, який подарунок для нього став дорожче матеріальних цінностей. "Любов. Що може бути краще того, коли людина віддає тобі себе на все життя?", — прокоментував артист.