Новини про зірок
Подобається

«Вона завжди посміхалася і …»: Померла відома телеведуча, яка дарувала радість людям. Країна в жалобі

21/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона завжди посміхалася і …»: Померла відома телеведуча, яка дарувала радість людям. Країна в жалобі

Померла телеведуча Катерина Лозовенко, яка вела дитячі телепередачі на телеканалі УТ-1. Про це повідомила її сусідка, журналістка Ольга Байвидович, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї
   
1505984592-2911-lozovenko-skonchalas-21-sentyabrya

«Сьогодні померла тітка Катя, Катерина Семенівна, ведуча програми« Катрусин кінозал. Ми жили з нею в одному будинку. Коли зустрічалися в ліфті, вона завжди посміхалася і питала: — Олечка, як справи? »- додала Байвидович.

Нагадаємо, що перші випуски програм «Катрусин кiнозал» вийшли в 1970-х роках. Незважаючи на популярність передачі, керівництво телеканалу намагалося закрити проект. На жаль, як зазначають ЗМІ, записів «Катрусиного кiнозалу» не залишилося.

Тітка Катя і Катруся вперше з'явилися на екранах більше 40 років тому, а в кінці 80-х програму прибрали. Дитячі програми зазвичай виходили в прямому ефірі, а керівництво українського телебачення в 1970-1980-х не вважав за потрібне їх записувати. Відзначимо, що вціліли лише фрагмент плівки, де Тітка Катя і Катя беруть інтерв'ю у дитячого письменника Едуарда Успенського, і кілька фотографій.