Плітки
Подобається

Усе, що потрібно знати про весілля Дмитра Комарова. Тільки не попадайте!

21/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Усе, що потрібно знати про весілля Дмитра Комарова. Тільки не попадайте!

Ведучий та екстремал Дмитро Комаров продовжує вражати глядачів неймовірними сюжетами про справжнє життя японців у нових випусках тревел-шоу «Світ навиворіт», передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту… Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки погляньте на неї

Так, сьогодні о 22.00 на «1+1» глядачі отримають нову порцію яскравих вражень про екзотичну Японію, жителі якої відчувають на собі зворотний бік технологічного розвитку.

Дмитро Комаров дізнається, як японці рятуються від самотності. За статистикою, майже половина з них не мають «другої половинки». У країні сонця, що сходить, телеведучого вразила кількість самотніх жінок, які знаходять відраду у компанії чоловіків за гроші, та чоловіків, які закохуються у ляльок та одружуються з віртуальними комп’ютерними нареченими.
   
«Тенденція страшна. Справжнє кохання переноситься у віртуальний світ, і дуже багато молодих людей відмовляються від реальних стосунків та не створюють родини, — зазначив Дмитро Комаров. — Як же чудово, що у нас в країні не потрібно платити гроші за просте спілкування».

Цікаво, що під час експедиції до Японії телеведучий та перший холостяк України відчув себе у ролі нареченого. Хто став нареченою Дмитра на японському весіллі, телеглядачі дізнаються вже сьогодні ввечері.


Крім того, у новому випуску найбільш інтригуючого сезону «Світ навиворіт» Дмитро Комаров дізнається секрет неймовірної популярності мультфільмів аніме на навіть стане героєм одного з них.

Мультфільм аніме про мандри Дмитра Комарова в Японії створив на замовлення один з найбільших продакшнів країни. Виробництво невеликої серії забрало більше двох місяців, а над малюнками, які створювались вручну, працювала команда з 50 професіоналів.  

«Коли приїжджаєш до Японії, складається враження, що ти потрапив до іншої реальності та став героєм якогось фантастичного фільму чи мультфільму. Люди тут просто втрачають розум від аніме та коміксів. Подібні мультфільми, як цей, про «Світ навиворіт», в Японії значно популярніші ніж голлівудські блокбастери», — зізнається Дмитро.