Новини про зірок
Подобається

«Вибач, вибач, вибач…»: Бабкіна розповіла всю правду про падіння в ефірі. Ви будете шоковані

20/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вибач, вибач, вибач…»: Бабкіна розповіла всю правду про падіння в ефірі. Ви будете шоковані

Сніжана поспішила заспокоїти стривожених фанатів, передає Корупція.Стар

Популярне: Руслана Писанка навіть збоку не стояла!!! Глядачі в шоці від нової ведучої «Сніданку з «1+1», ви тільки подивіться на неї

Минулої неділі аудиторія «Танців з зірками» була шокована не тільки різким відповіддю Дмитра Комарова Владу Ямі, а й болючим падінням Сніжани Бабкіної. Багато хвилювалися за здоров'я жінки, аж до того, що стверджували — журі точно вижене цю пару через серйозну травму. Але Бабкін залишилися в шоу. Ось що написала в Instagram Сніжана:

Хвилинка одкровення.

Ці 2 дня після крайнього ефіру ми вдома, в Харкові. Чомуне танцюємо поки, відпочиваємо і набираємося сил. З'явився час почитати ваші коментарі. Думала спочатку, що треба проковтнути і промовчати. Але не можу.

Ті, хто дивився в цю неділю наш танець, напевно помітили, що в кінці було падіння. Причому таке, що на секунду я подумала — не встану! Але театральний університет навчив мене: «Що б не сталося на сцені, доведи справу до кінця». Ось і я спробувала «дошкандибати». Слухала коментарі журі, а в голові звучало одне:

«Як же так вийшло? Чому? Швидше б втекти за кулісу і сховатися. І цей біль в коліні !!! .. »Причина? До сих пір не розуміємо … Було дуже слизько. Чи то вимита підлога після прогону, то чи блёсточкі з Ред-руму на взутті, чи то ще щось — не знаємо. Але весь танець я думала про те, як би дотанцювати і не звалитися … А в підсумку впав Сергій. І це природньо. Незвичні туфлі на підборах, партнерка на руках і такий стрімкий поворот в кінці. Я б на його місці впала б уже на першій підтримці.


Коли ми сховалися за кулісами, Сергій тільки те й робив, що шепотів: «Прости, прости, прости …» Тут немає чиєїсь провини, все сталося як повинно було статися. Я вдячна всій команді проекту «Танці з зірками» за надання допомоги! Тут же був лікар, який кілька разів заморожував ногу, даючи можливість вийти на шоу результатів. Всі хлопці дуже переживали і підтримували! Спасибі вам, дорогі!

І ось зараз ми бачимо коментарі: «Бабкін зазвезділся! Сніжана так себе негарно вела після танцю, навіть відповісти на питання не захотіла! На шоу результатів все обнімалися, а вона ні до кого не спустилася зі своєю сходинки! »І так далі … Да уж …

Я не блогер і не влогер, я не женуся за мільйоном передплатників. Нам дорогі ті наші (глибокі, чесні, розумні), які з нами, які знають нас, відчувають нас. До всіх зауважень ваших «по суті» ми завжди прислухаємося. Але! Нашу самокритику НЕ переплюне ніхто, повірте.

Я бажаю всім вам — будьте здоровенькими! І бережіть своїх рідних і близьких.