Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 25 вересня по 1 жовтня

20/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 25 вересня по 1 жовтня

ОВНИ. 
У партнерських відносинах (ділових, шлюбних) "перезавантаження". Для обопільної духовної еволюції потрібна нова програма дій, що базується на спільних інтересах. Закрийте ящик Пандори, який вибухнув недавно з істериками, покайтеся у власних помилках і більше їх не повторюйте. Авторитет супутників на непорушному п'єдесталі, вони зараз улюбленці фортуни (на рік), впливові, везучий, йдіть в ногу з улюбленими, насолоджуйтеся гармонією, разом гори звернете. Втім, не всі капризи потрібно виконувати, багато хто з них від лукавого.

Вдалі шанси ловите в робочому колективі. Служба на благо інших – відповідальне доленосне завдання (до травня 2017 г.), сумлінно трудіться на всіх фронтах. Маєте можливість допомогти людям – підставте плече, добрі справи – це пропуск в щасливе завтра.

ТЕЛЬЦІ. 
Якщо вас штурмують болячки, це сигнал інстинкту самозбереження. Організм посилає SOS, з метою створення гармонії в собі і з навколишнім світом. Тут всі методи хороші, головне, щоб вас не покидало відчуття прекрасного. Це і є формула здоров'я. Бунти самоствердження, ультимативні кроки, претензії протипоказані, ви в полоні залежності у обставин, чужих інтересів. Про "дай" забудьте! Дипломатично підлаштовуйтеся, з полюванням виконуйте те, що від вас вимагається, тоді і власні задуми реалізуються.

Якщо шукаєте нову роботу або додатковий заробіток – час вдалий.

Приділяйте максимум уваги творчості, хобі, дітям, коханим, їм призначено грати доленосну роль на даному життєвому етапі.

БЛИЗНЮКИ. 
Ваше серце палає романтичним натхненням, охоплюють незатребувані почуття. Кому їх подарувати? Вхолосту цей Божественний дар не повинен перегоріти. Розважайтеся, зако^-^теся, прагнете зробити всіх, хто опинився у вашій орбіті, щасливими. І, перш за все, зміцнюйте подружні узи. Життя – це не рутина, а творча гра, де вам відведена перша скрипка в оркестрі. Особисті Захоплення проходять "модернізацію", те, що вчора хвилювало, сьогодні відходить на задній план. Реалізація кар'єрних амбіцій – також пройдений етап.

А оскільки доленосна вісь проходить під сімейним дахом, домашні події дуже важливі – закладають перспективний фундамент на майбутнє.

Першорядне увагу приділіть благовірним, домочадцям, дітям, дайте квітам розпуститися! В цьому і полягає особисте покликання.

РАКИ. 
Доля, як в кінофільмі, відмотає плівку подій назад, змусивши вас зануритися в минуле, і усвідомити все по-новому. Ця ретроспектива на благо особисте життя, виправите помилки, відкинете непотрібне, узявши на озброєння тільки хороший досвід. А головне – позбудьтеся від бажань, які вже не є актуальними і гальмують розвиток.

На службі натискайте на прогресивні педалі і обов'язково отримуйте задоволення від роботи.

На романтичному фронті висока динаміка (до 17 жовтня), тут Богиня кохання до ваших послуг, але спокуси (від лукавого) також долають, контролюйте почуття, бо ризикуєте запалати пристрастю зовсім не до тієї, хто вам потрібен.

ЛЕВИ. 
Вам слід жити не для чужих, а власним розумом, культивувати незалежність (фінансову також), навчитися пристосовуватися до різних обставин, щоб отримати бажаний результат. Активно спілкуйтеся, заводьте нові знайомства, регулярно міняйте обстановку. Життя – це школа, де кожна ситуація вчить розуму, ставить оцінки, вимагаючи від вас бути тільки відмінником. Нова інформація – прекрасний інтелектуальний "тонік" для мізків. Перегляньте відносини з близькими, колегами, братами, сестрами, юними чадами, сусідами. Можливо, ви їх недооцінювали, а адже через них зараз транслюється щастя.

Реалізація особистих бажань – це святе, то, що хочеться, є доленосним орієнтиром, а чужі потреби – палиця в колеса.

ДІВИ. 
Не хлібом єдиним живе людина. Як досягти гармонії між духовним і земним, чому віддати пріоритет – матеріальним або духовним інтересам? Тут потрібна золота серединка. Але якщо баланс був донині порушений, доведеться змінити стиль буття, провести ревізію життєвих цінностей. Навчіться правильно розпоряджатися грошима, енергоресурсами, адже зараз вам (протягом року) буде надсилатися Небесами благ з надлишком. Фінансуйте інших, робіть заповітні покупки, вкладайте зароблене в рентабельні справи – рука, що дає не збідніє.
І не йдіть на чужому приводу! Ви самодостатня особистість з відмінною лідерською закваскою, рулите в потрібному напрямку, не пропускайте вперед нахаб, хто поступиться – зашкодить загальним справам.

ТЕРЕЗИ.
 Якщо ваші амбіції відповідають амуніції, все буде добре. Готуйте новий стартовий плацдарм для зльоту (на 12 років). Перед вами широкий спектр вдалих можливостей для досягнення успіхів на творчому, любовному, діловому подіумі. Особиста харизма запалює інших, примножуючи ряди шанувальників, готових йти за вами у вогонь і воду. Не зрадьте їх надій!

Зовнішній вигляд слід змінити (порадьтеся зі стилістом), це не тільки манери, а й гардероб, зачіска, макіяж. А найголовніше – погані звички, від них слід негайно позбавлятися.

Про сокровенні речі не базікайте, важливі справи ведіть з довіреними особами, тримаючи в секреті цінну інформацію. А коли викидати ці "козирі" – доля підкаже. Смуга покаянних трудів ще триває (з листопада 2015 р по травень 2017 р.) Викорінюючи брудні помисли, допомагаючи комусь безоплатно, співчуваючи, подаючи милостиню, ви освячуєте добром і любов'ю свій майбутній шлях.

Будь-які пристрасні бажання слід контролювати, вони мають диявольський характер. Вас може полонити дух грошолюбства.

СКОРПІОНИ. 
Шлях кар'єрних (бізнесових, професійних) устремлінь пролягає через підпільні дії. Законспіруйтесь і тихо, подалі від допитливих очей втілюйте сокровенні задуми. Присвячувати в таємні справи, впускати в душу потрібно тільки тих, кому довіряєте. Втім, на високих покровителів зараз везе, якщо виникла критична ситуація, не впадайте у відчай, хтось завжди підставить крило. Без запрошення не висувайтеся. Сила ваша закулісна. Але якщо потрібно заявити про себе, зробіть це, продемонструвавши магію чарівності. Тримайтеся людей, що дивляться на світ вашими очима, приборкайте блудні помисли. Ліві захоплення заборонені.

Обов'язково займайтеся благодійністю, чужі проблеми першорядні. Шлях співчуття і милосердя з покаянням, смиренням – найкоротший (і благословенний!) на шляху до поставленої мети.

СТРІЛЬЦІ. 
Вам відведена роль громадського діяча, неформального лідера в колективі. Беручи активну участь у житті соціуму, ви примножуєте сили. Натискайте на важелі впливу, використовуючи особисту популярність, демократичність, дружню солідарність, посадовий статус з максимальною вигодою. Не слід ділити людей на своїх і чужих, зараз у вас в друзях – весь світ. Дружелюбність, дипломатичність, щирість, спілкування з людьми, які дихають з вами одним духом – це ключ до щастя. Дорожіть службовим статусом, будь-які пертурбації тут позитивні.

У сімейних пар побожний розквіт почуттів, але за умови, що супутник – один і коханець. Перегляньте своє ставлення до шлюбних цінностей. Адже до цього ви багато в чому помилялися.

КОЗЕРОГИ. 
У вас успішна "перезавантаження" глобальної мети життя (за 12 років). Трамплін для кар'єрного, професійного, бізнесового зльоту відмінний. Зараз стане ясно, в чому полягає творче покликання, закладене природою. Комусь пощастило, а комусь ні. Якщо помилилися раніше з вибором професії, або працювали (аби заробити), саме час надолужити згаяне, виправити помилку. Ви особистість духовно зріла, потенційні можливості високі, шукайте нову роботу, міняйте спеціалізацію. Високі покровителі знайдуться і протегує в потрібний момент.

На території робочого офісу проходять доленосні події, де відносини "начальник-підлеглий" найдинамічніші. Вчіться правильно керувати і підкорятися, люди, залежні від вас, повинні не страждати, а успішно розвиватися. Ви для них благословенний командир і вчитель.

Не бійтеся реорганізацій на роботі, вони на користь.

ВОДОЛІЇ. 
Ваша удача – далеко від рідних місць, де нудно і нецікаво. По можливості подорожуйте, розширюйте духовний кругозір, вивчайте чужі культури, традиції, відвідуйте храми. Будь-які ситуації – це тест, наскільки ви відчуваєте зв'язок з Богом, імпульс для створення нової філософії буття. Йде "переформатування" ідеалів, світогляд змінюється. Те, що хвилювало вчора, тепер відходить на задній план, звільняючи місце новим духовним цінностям, захопленням. Власні потреби зведіть до мінімуму, а чужі поставить на п'єдестал. Таким чином ви розрахуєтеся з кармічними боргами, які накопичувались довгий час (про що забули). Обов'язково прислухайтеся до чужих порад, там зерна істини.

Тим, хто прагне до кар'єрних висот, карта: ризикуєте потрапити в полон ілюзій. Послухайте серце і визначитеся, в чому ваше покликання.

В особистому житті щаслива пора, ідеал коханого поруч. Якщо ви його недооцінювали, зараз – момент істини. Виявляється, він яскрава багатогранна особистість, гармонійно доповнює вас.

РИБИ. 
Вам доведеться зіткнутися з ситуаціями, яких боїтеся, але це неминуче, обійти їх стороною не можна. Так потрібно. Культивуйте в собі сміливість, ризикуйте, слабакам ганьба! Перевірка на стресову стійкість в екстремальних ситуаціях пройде успішно, посиливши впевненість в собі, піднявши авторитет для оточуючих. Відважними опікується фортуна, відкриваючи найкоротші дороги на шляху до мети.

Царство особистої свободи обмежена, підлаштовуйтесь під інших, уникайте істерик, диктаторських кроків. Ваші королі – партнери (ділові, шлюбні), нехай рулять, а ви приборкаєте "Я" і поки залишайтеся на других ролях.

На робочій території будьте уважні, це місце спокус.