Новини про зірок
Подобається

«Холостяка» терміново госпіталізували. Причина шокувала прихильників

19/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Холостяка» терміново госпіталізували. Причина шокувала прихильників

З проектом «Холостяк» безумовно щось не те, передає Коррупція.Стар

Популярне: «Моя мама ледь не втратила свідомість…»: Тодоренко шокувала шанувальників новим образом. Що в неї на голові?

Навіть якщо в його фіналі створюються дійсно закохані пари, потім все одно щось заважає їм дійти до логічного розв'язки.

Ось, здавалося б, останній сезон російського «Холостяка», в якому 32-річний актор Ілля Глинников обрав 22-річну Катерину Нікуліну. Така, здавалося б, любов була, що Глинников аж погрожував обвінчатися з Катериною в Грузії. І ось вам, будь ласка: московські ЗМІ повідомляють, що зараз актор госпіталізований після бійки з Катериною, яку-де хотів вигнати зі своєї квартири.

Було все так. Виявляється, після перемоги в «Холостяка» Катерина не працювала і жила за рахунок Іллі. До того ж, часто дозволяла собі повертатися додому під ранок, що часто провокувало конфлікти з Глінніковим.

Ось і минулої неділі Нікуліна повернулася близько 9:00 після нічної вечірки. П'яна. Глинников, всю ніч чекаючи її, теж прийняв на груди. І, ледь Катерина з'явилася на порозі, тут же вказав їй на двері. Почалася бійка … Як стверджують родичі Гліннікова, наречена розбила актору особа — в хід йшли не тільки кухонне начиння і пляшки, а й планшети і телефони. Квартира після бійки сильно постраждала.

В результаті обох госпіталізували в НДІ Скліфосовського: у Гліннікова струс мозку, розсічений лоб, синці під очима і загострилася стара травма коліна. Його поклали у відділення травматології. Дівчина від госпіталізації відмовилася.

Зараз Холостяк розмірковує — чи писати заяву в поліцію про побиття. І схиляється до того, що напише, якщо Катерина не піде з його квартири і знову нарветься на скандал.

Прес-секретар актора, природно, все заперечує, але ЗМІ посилаються на джерела в правоохоронних органах і лікарні.

Загалом, страсті-мордасті. Мабуть, пороблено.