Новини про зірок
Подобається

«Гени підвели!»: Юлія Куварзіна показала дочку-красуню. Ви будете приголомшені її красою

19/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Гени підвели!»: Юлія Куварзіна показала дочку-красуню. Ви будете приголомшені її красою

Популярна актриса багатосерійних фільмів «Не родись красивой» і «Вороніни» Юлія Куварзіна, як виявилося, не планувала ставати мамою, однак зараз не уявляє своє життя інакше, передає Корупція.Стар

Популярне: «Моя мама ледь не втратила свідомість…»: Тодоренко шокувала шанувальників новим образом. Що в неї на голові?

Зірка серіалів Юлія Куварзіна ще кілька років тому могла зарахувати себе до модної нині течії чайлд-фрі, представники якого не хочуть ставати батьками.

Проте одного разу, до напередодні свого 31 дня народження, актриса усвідомила, що при такому підході вона навряд чи зможе мати дітей надалі. На радість всіх оточуючих, всього пару місяців по тому Юлія і її коханий чоловік, актор Олексій Аптовцев, вже придумували ім'я для зоряного спадкоємця

Так в акторській сім'ї Куварзіною-Аптовцевій з'явилася маленька донечка, якій щасливі молоді батьки дали ім'я Єлизавета. Колеги попереджали артистку, що народження дитини може стати перепоною на шляху творчої кар'єри. Юлія і сама зізнавалася, що трохи побоювалася цього.

Однак народження дитини, на зло всім злим язикам, зовсім не завадило творчому зростанню актриси. Навпаки, знаменитість зазначає, що материнство відкрило в ній нові грані, які раніше їй були недоступні.

Зараз же Ліза і Юля люблять дуріти і весело проводити час разом.

«Який теплий і чудовий вечір сьогодні !! Ми пішли гуляти і так розімліли від задоволення, що моя Лізонька не помітила і ненароком збила стовп зі знаком.

P.S. Цікаво хто мені повірив, а хто ні ?!) », — з гумором описала мама прогулянку з дочкою.