Тренди
Подобається

Червоні колготки — головний тренд осені-зими 2017/18

19/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Червоні колготки — головний тренд осені-зими 2017/18

Червоні колготки — це новий тренд сезону осінь-зима 2017/18. Дозволити носити собі червоні колготки, безумовно, може тільки смілива дівчина, тому що в червоних колготках не вийде залишитися непоміченою, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Нах*я»?» Раміна жорстко прокоментувала свій розрив з Козловським. Таких слів ви ще точно не чули

З яким взуттям носити червоні колготки?

Ідеальним поєднанням з червоними колготками стане червоне взуття: туфлі, чоботи, сникерсы, челси, оксфорды, броги, балетки і так далі. Тип взуття залежить від вибраного вами стилю, але головне у взутті саме колір. Для того, щоб взуття і червоні колготки були комплиментарны один до одного необхідно узяти ваше червоне взуття і разом з нею відправитися в магазин панчішно-шкарпеткових виробів. Тільки так ви зможете підібрати ідеальний відтінок червоного. Взуття і колготки мають бути виконані в абсолютно ідентичних відтінках. Таким чином, ви отримаєте гармонійне поєднання.

t768x1152-5-6
Ну а якщо ви боїтеся невірно підібрати відтінок червоного взуття і колготок, то придбайте собі червоні чоботи-панчохи — вони також актуальні в сезоні осінь-зима 2017/18.
    
Наступний варіант поєднання червоних колготок зі взуттям виберуть для себе лише одиниці, тому як взуття і колготки різних кольорів візуально ріжуть ноги на блоки і роблять вас нижче і ширше. Погодьтеся, такий тренд може дозволити собі далеко не кожна жінка. Але якщо ваші параметри дозволяють вам подібні рішення, то сміливо впроваджуйте цей тренд у своє життя.

З яким одягом носити червоні колготки?

Одна з найгостріших тенденцій сезону осінь-зима 2017/18 це "Total red look". Поза сумнівом, повністю червоний образ це дуже яскраво і зухвало, але в одязі, виконаному в одному кольорі, ви завжди виглядатимете на пару сантиметрів вище і на пару розмірів менше. Ось така хитрість, яка доступна кожній дівчині. Червоні колготки в такому образі повинні співпадати по тону червоного або зі взуттям, або із спідницею або сукнею.
    
t768x1152-8-1
Ще одно трендове поєднання кольорів в сезоні осінь-зима 2017/18 це поєднання червоного і рожевого кольорів. Ще пару років назад ніхто і не подумав би поєднувати між собою два ці кольори, але сьогодні це виглядає стильно, свіжо і жіночно.
    
З чим ще поєднувати червоні колготки?

Варіантів множина, і відповідь на це питання кожен знайде самостійно, а доки надихайтеся образами з показів сезону осінь-зима 2017/18.

t768x1152-9-1 t768x1152-2123