Новини про зірок
Подобається

Відомий російський актор жорстоко побив наречену. Причина не вкладається в голові!

18/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відомий російський актор жорстоко побив наречену. Причина не вкладається в голові!

Скандальна історія про бійку зірки серіалу "Інтерни" і шоу "Холостяк" Іллі Гліннікова і його коханої Катерини Нікуліній обростає несподіваними подробицями, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так розтянулась! Оля Цибульська своєю позою продемонструвала пружну «п’яту точку»

Нібито у актора здали нерви через часті загули нареченої.

Все почалося з того, що в неділю, 17 вересня, Ілля Глинников потрапив до лікарні після бійки зі своєю дівчиною Катериною Нікуліною, коли нібито намагався вигнати її з квартири. Як виявилося, актор давно був незадоволений їх спільним життям. Нікуліна, як стверджують в близькому оточенні Гліннікова, не працює і живе за рахунок актора. Крім того, вона дозволяла собі повертатися додому в дуже пізній час. З цього приводу між молодими людьми часто виникали сварки.

Власне, так сталося і цього разу. Нікуліна повернулася додому в неприпустимий час, ймовірно, після нічної вечірки, та до того ж була ще й п'яна. Чекав обраницю Глинников, будучи в вкрай нервовому стані, теж випив. Коли Катерина нарешті з'явилася будинку, Ілля негайно вказав їй на двері, в результаті сталася сварка, яка переросла в серйозну бійку.

За словами рідних Гліннікова, Нікуліна розбила йому все обличчя, а сама отримала лише пару синців. Катерина нібито кидала в Іллю не тільки предмети кухонного начиння і пляшки, а й техніку: планшети, телефони. Як стверджує "Московский комсомолец", після конфлікту квартира виявилася в жалюгідному стані. Бійка закоханих була настільки запеклою, що в оселі всюди залишилися сліди крові.

Першим прийшов до тями Глинников. Нібито він зв'язався з рідними, які днем ​​примчали до нього на квартиру. Вони ж викликали швидку. Карета відвезла Іллю і Катерину в НДІ Скліфосовського. У Гліннікова, крім струсу мозку, виявився розсічений лоб, утворилися синці під очима, а також загострилася стара травма коліна.

 А ось Катерина від перебування в лікарні відмовилася. Їй теж діагностували травму голови. Кажуть, Глінников тепер роздумує, чи писати йому заяву на Нікуліну. Все залежить від її подальшої поведінки. Актор готовий написати на неї заяву в тому випадку, якщо вона не покине його квартиру і продовжить нариватися на розбірки.

Цікаво, що офіційний представник Іллі Глінникова спростував інформацію про бійку і госпіталізації, заявивши, що популярний актор нібито знаходиться в Грузії і все у нього добре. До речі, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ілля робив публікацію три дні тому, вказавши локацією Тбілісі.