Новини про зірок
Подобається

Ці зміни шокують! Тільки погляньте, як зараз виглядає епатажний Дмитро Коляденко

18/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ці зміни шокують! Тільки погляньте, як зараз виглядає епатажний Дмитро Коляденко

Все-таки, Діма Коляденко та телебачення нероздільні, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так розтянулась! Оля Цибульська своєю позою продемонструвала пружну «п’яту точку»

Нехай недовго тривав новий Дімин роман з «Новим каналом», шоумен сумувати не став і вже сьогодні з'явився на каналі «Україна»: в програмі «Ранок з Україною» стартувала нова рубрика — «Вдалий кадр», ведучою якої і став Коляденко.

Щодня він буде показувати глядачам і коментувати найяскравіші фотографії зірок, якими вони діляться в своїх соціальних мережах.

«Тепер щоранку Україна прокидається з Дімою Коляденком. Правда правда! Я став ведучим рубрики «Вдалий кадр» в програмі «Ранок з Україною», яка виходить по буднях на каналі «Україна» о 07:15. Пийте ранковий чай, каву і дивіться! Обіцяю, буде весело! Буде ексклюзивно! Зірки, тепер за вашими соцмережами ми стежимо всією Україною! Найцікавіші фото і відео потраплять в ефір, і ми з глядачами все детально розглянемо. А ще мені дуже йде українська мова », — радіє Діма Коляденко.

У першому випуску рубрики під приціл нового ведучого «Україна» потрапили Даша Астаф'єва, Віталій Козловський, MОNATIK і інші.

«Рубрика« Вдалий кадр »- це новий погляд на сторінки зірок шоу-бізнесу. Погляд одного з найяскравіших ведучих, справжньою запальничкою шоу-бізнесу і колоритного співака Діми Коляденка, — говорить керівник проекту Тетяна Алтухова. — Ми раді, що Діма приєднався до команди «Ранку з Україною», що наші глядачі будуть прокидатися під його жарти щодня з понеділка по п'ятницю. Ми знаємо, що не всі глядачі стежать за життям артистів в Instagram, але тепер найгарячіші кадри з нього вони будуть бачити очима нового ведучого з чудовим почуттям гумору ».

 

Человек — праздник ?#Коляденко Люблю я такие весёлые съёмки ?

Публикация от Виктория Цокало (@vika_tsss)