Новини про зірок
Подобається

Попрощалася з шанувальниками! Відома українська співачка потрапила в епіцентр моторошного урагану

18/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Попрощалася з шанувальниками! Відома українська співачка потрапила в епіцентр моторошного урагану

Співачка попрощалася з шанувальниками.
У неділю, 17 вересня, в місті Городок (Хмельницька область) популярна співачка Злата Огневич давала концерт. Все йшло добре, поки стихія не вирішила, що пора закруглятися, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Нах*я»?» Раміна жорстко прокоментувала свій розрив з Козловським. Таких слів ви ще точно не чули


Оскільки виступ проходив на відкритому майданчику, ураган змів сценічні конструкції і "посунув" дах сцени. Минуло всього декілька секунд і в усьому місті пропала електрика. Співачка просто була змушена попрощатися з шанувальниками.

14_1

Про враження Огневич написала на своїй сторінці в Facebook: "Той випадок, коли людина безсила проти природи. Так здорово починався вечір і так несподівано він завершився! Кохана моя командо, спасибі, що не піддалися паніці і тримали оборону проти урагану до останнього! (Так і не тільки оборону, а частково декорації і елементи сцени). І прекрасні артисти балету, хлопці, ви величезні молодці і професіонали своєї справи, пишаюся вами! Великий респект нашому звукорежисеру Володимиру, який сьогодні відключав і збирав рек під сценою в той час, коли вона вже розвалювалася, дах знесло і конструкції тріщали по швах. Я дуже сподіваюся, що люди, які прийшли на свято, не постраждали".

Співачка пообіцяла, що ще не один раз приїде з концертом в Хмельницьку область.