Новини про зірок
Подобається

«А чоловік ревнує»: Олена Шоптенко відверто розповіла про складні стосунки в родині. Ви будете шоковані

18/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«А чоловік ревнує»: Олена Шоптенко відверто розповіла про складні стосунки в родині. Ви будете шоковані

Хореограф розповіла глядачам про складні взаємини з чоловіком, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так розтянулась! Оля Цибульська своєю позою продемонструвала пружну «п’яту точку»

Олена Шоптенко рідко говорить про своє особисте життя.

 Хіба що підтвердила чутки про ревнощі чоловіка до партнера по танцях Ахтему Сейтаблаєва. Однак вчорашня постановка на паркеті «Танців з зірками» ( «1 + 1») змусила танцівницю говорити про особисте.

На сторінці в Instagram Алена написала:

Про вчорашній танці.

Він про дуже особисте, про який я не люблю говорити. Тим більше писати! Це точно не мій коник. Але ця постановка вийшла такою справжньою, що дуже захотілося розповісти.

_о_муже_2

Уже під час проекту, одного разу в кімнату зайшов мій чоловік і несміливо попросив мене поставити танець, якщо вийде при всіх складних процесах підбору музики для пари на проекті, під його улюблену пісню «Люди» Бумбокса. Він тоді не знав, що на той час я вже давно намітила собі цей план і дуже сподівалася, що у мене вийде його здійснити.

Ця пісня багато значить для нас, так як з'явилася і багато грала в дуже складний період наших відносин. Вона завжди нагадувала про те, що дійсно важливо в цьому житті — «Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо». Але від себе додам, що ще й тоді, коли говоримо про це своїм коханим.

Я взагалі не мастак в натуральному вираженні почуттів словесно або письмово, але я добре вмію робити це через танець. Те, що ви, власне, вчора і побачили.

Говоріть, як вмієте.

Головне говоріть!

Ми підтримуємо Олену і дуже раді, що вона готова відверто говорити про свої переживання. Впевнені, далі хореограф покаже на проекті ще більше цікавих номерів. А що думаєте Ви з цього приводу?