Тренди
Подобається

Рожевий кварц: новий тренд в фарбуванні волосся на осінь 2017

17/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Рожевий кварц: новий тренд в фарбуванні волосся на осінь 2017

БЮТі-індустрії з'явився новий гарячий тренд — рожевий кварц. Світові стилісти і колористи цієї осені рекомендують бути оригінальною і за допомогою незвичайного кольору волосся підкреслювати свою унікальність, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Так, визнаний hair-геній Джош Вуд, який відомий, як один з кращих і найбільш впливових зіркових колористів в світі, восени 2017 радить змінити класику на трендовий «кокетливий панк-рок» і спробувати розкішний відтінок «рожевий кварц». Він описує новий модний відтінок волосся, як «суміш Барбі-стилю з недбалим олд-скулом».

«Рожеві відтінки не здають позицій в колористиці. Втім, тепер ми не побачимо пастельних тонів. Рожевий кварц — новий трендовий аметістскій тон, який не тільки виглядає дійсно вражаюче, але і є носиться і підходить для повсякденного життя », — зазначає фахівець.

Головною особливістю нового модного відтінку є «випраний» ефект. Для його створення Джош Вуд використовує поєднання сірих і рожевих відтінків.

Крім того, за словами експерта, рожевий кварц дозволяє довгий час повторно не фарбувати волосся. Він стверджує, що відросло коріння лише додадуть рожевому кварцу «олдскульний яскравості».

rose-quartz-hair-colour-235181-1505131607795-main_640x0c Screenshot_1_37 Screenshot_3_32