Новини про зірок
Подобається

«Тільки мугикав у відповідь»: Відомий співак знаходиться при смерті. Шанувальники не можуть стримати сліз

16/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Тільки мугикав у відповідь»: Відомий співак знаходиться при смерті. Шанувальники не можуть стримати сліз

Співак мукає, повзає і відмовляється від їжі. У нього остання стадія алкоголізму, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


Виконавця хіти "Плаче дівчина в автоматі" Євгенія Осика екстрено рятують в клініці реабілітації алко- та наркозалежних в Таїланді. Подробиці його перебування повідомила телеведуча Дана Борисова, яка сама лікувалася в цьому центрі.


"Мені повідомили, що Женя забарикадувався в квартирі, п'ять днів п'є, нікого не пускає, — згадує Дана. — Я зателефонувала йому і стала переконувати їхати в центр, в якому сама лікувалася. Мовляв, зараз прийде до нього людина від мене і забере. Женя на той момент був п'яненький, тільки мугикав у відповідь ".

"Женя виявився в дуже важкому стані, — продовжує Борисова. — Він не міг ходити, а тільки повзав. Був білий, зелений якийсь. Осін відмовився від їжі, скаржився на оніміння кінцівок. У нього 3-тя — остання — стадія алкоголізму .

Тепер Борисова має намір відправити в клініку на острові Самуї кілька зіркових колег. І навіть натякнула, кого ііеет на увазі. "Я кинула клич в нашому шоу-бізнесі, що треба рятувати двох блондинок — відому телеведучу, яка несамовита і у якій вилізли волосся, і танцівницю-балерину", — розповіла Дана в інтерв'ю програмі "Секрет на мільйон" на телеканалі НТВ.

За словами, вартість 6 місяців перебування в центрі реабілітації становить 700 тисяч рублів. Але Дана запевняє, що знайти гроші — не проблема. Головне — врятувати хворих колег.