Новини про зірок
Подобається

Тільки погляньте як виглядає дружина і донечка Володимира Остапчука. У вас відніме дар мови від цієї краси

15/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тільки погляньте як виглядає дружина і донечка Володимира Остапчука. У вас відніме дар мови від цієї краси

Зірка Євробачення-2017, один з найпопулярніших і веселих телеведучих в Україні Володимир Остапчук 10 років щасливо одружений на дівчині, з якою вчився в університеті, і ростить 4-річну дочку Емілію. Всі вони стали героями нового номера журналу Віва, передає Корупція.Стар.

Популярне: Хоча б сором мала! Могилевська в відвертій сукні показала трусики


На наступний ранок після Євробачення-2017 він прокинувся знаменитим. Хоча в українському шоу-бізнесі далеко не новачок: ось уже кілька років Володимир Остапчук працював на радіо і телебаченні, дублював фільми і навіть знявся в кіно. Про сім'ю, народної любові, переїзді до Канади і мінливості долі ми поговорили з чарівним ведучим.

29659_315 _PRV03521_opt

«Я себе не вважаю зіркою. Мене самого веселить це підвищена увага до мене, тому що і до Євробачення я був точно таким же. Я не Маколей Калкін, який в сім років виграв щасливий квиток в життя і прокинувся знаменитим. Я до цього йшов довгі роки! Просто Євробачення стало можливістю показати все, що я можу. А тепер мені навколо говорять: «Де ти був весь цей час ?! Чому ми тебе не знали? »І я такий:« Чорт! До цього я працював в найпопулярнішому ранковому шоу країни! Я вів досить багато проектів. Але якось, мабуть, ніхто цього не помічав »(посміхається). Звикаю … Це як виграти мільйон в лотерейний квиток: я цей квиток витягнув, але не знаю, куди вкласти мільйон », — говорить ведучий.

В ексклюзивній фотосесії для Viva! Володимир Остапчук знявся з дружиною Оленою і донькою Емілією.