Новини про зірок
Подобається

ТЕРМІНОВО! Леді Гага опинилась на лікарняному ліжку. Причини госпіталізації налякали фанатів

15/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТЕРМІНОВО! Леді Гага опинилась на лікарняному ліжку. Причини госпіталізації налякали фанатів

«Бразилія, я так засмучена, що так погано себе почуваю, що не зможу приїхати на фестиваль Rock in Rio. Я б зробила все, що завгодно, щоб потрапити туди, але зараз я зобов'язана подбати про своє тіло і здоров'я. Я прошу вашого милосердя і розуміння і обіцяю, що повернуся і скоро виступлю для вас. Мені дуже шкода, я так сильно вас люблю », — підписала фото з крапельницею 31-річна співачка, передає Корупція.Стар.

Популярне: Хоча б сором мала! Могилевська в відвертій сукні показала трусики

22983_367201_1505426747

Пізніше Леді Гага додала ще один пост з поясненням: «Мене відвезли в лікарню, це не просто біль в області тазостегнового суглоба або м'язова втома, мене наздогнала дуже сильний біль. Але я в хороших руках з кращими лікарями. Будь ласка, не забудьте про мою любов до вас. Пам'ятаєте той момент, коли кілька років тому я намалювала Ріо у себе на на шиї? Татуювання була вибита дітьми в фавелах. Я березі вас в своєму серці, я люблю вас ».

22983_367202_1505426747
Кілька днів тому в рамках кінофестивалю в Торонто, під час прем'єри документальної стрічки «Гага: п'ять футів і два дюйми», співачка показала кадри, де зізнається, що з 2013 року страждає на фіброміалгію. Ця хвороба супроводжується хронічною, як правило симетричною болем у всьому тілі. Вона до цих пір остаточно не вивчена, в результаті чого лікарі направляють зусилля лише на усунення симптомів — болю, депресії і розладів сну.