Новини про зірок
Подобається

Де вони її відкопали? Стало відомо, хто буде новою ведучою на 1+1. Тільки не впадіть

15/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Де вони її відкопали? Стало відомо, хто буде новою ведучою на 1+1. Тільки не впадіть

Нею стане 30-річна Неля Шовкопляс. 
На українському ТБ з'явиться нова ведуча, яка з 19 вересня доєднається до команди "Сніданку з 1+1". Нею стане 30-річна Неля Шовкопляс, передає Корупція.Стар.    

Популярне: Хоч би сором мала! Могилевська у відвертій сукні показала трусики


Неля родом з Харківщини, за освітою – економіст-маркетолог. Разом із чоловіком вона виховує двійнят – Тимофія та Матвія. Протягом останніх трьох років вона провела в декреті, присвятивши себе вихованню синів. А коли діти трохи підросли, Неля вирішила зайнятися професійною реалізацією.

b8a9353a2dfdebbb9d54b04c1d986d22

"Я захоплююся тими жінками, які успішно поєднують материнство та саморозвиток, живучи за принципом" Щаслива мама – щасливі всі". Але до недавнього часу у мене самої так не виходило, – розповідає Неля Шовкопляс. – Я обожнюю програму "Сніданок з 1+1" і часто уявляла себе в ролі ведучої цього проекту. Кілька років тому навіть загадала таке бажання, написавши його на аркуші. Але я і подумати не могла, що дуже скоро мені випаде такий шанс – стати частиною цього проекту".

Неля – випускниця Вищої школи Media&Production, цієї весни вона закінчила курс "Ведуча розважального шоу", куратором якого є директор департаменту ранкового мовлення каналу "1+1" Юлія Жмакіна. Останнім часом Неля стажувалася на проектах "Танці з зірками" та "Модель XL", аби ближче познайомитися з особливостями телекухні.

"Звичайно, спочатку ми шукали людину з досвідом роботи у кадрі. Ми розглянули величезну кількість ведучих, і вже майже в момент відчаю я згадала про свою студентку Нелю. Ще під час навчання вона запам'яталася нестандартним підходом до всього, що робить, та невичерпним оптимізмом, – коментує Юлія Жмакіна. – Я запросила її на проби, і результат перевершив всі мої очікування. Невимушена Неля з легкістю зачарувала всіх навколо і змусила сміятися наших ведучих. У ній багато щирості та доброти – це те, що в лавці не купиш. А решті можна навчитися. Мені здається, поява Нелі освіжить ситуацію на ринку ведучих".

Про те, що Нелю обрали в якості нової ведучої каналу "1+1", вона дізналася під час розіграшу, записаного на приховану камеру. Як стажера, її попросили завезти в офіс "Сніданку" запрошення на прямий ефір "Танців з зірками". Коли дівчина вже збиралася йти, Юлія Жмакіна ненароком повідомила їй заповітні слова: "Вітаємо, ти стала новою ведучою Сніданку". Після цього вся команда проекту з кульками та квітами почала обіймати новоспечену колегу.


Зазначимо, як справжню Попелюшку, на Нелю чекає перевтілення. У новому образі вона з'явиться перед глядачами під час свого першого прямого ефіру, який відбудеться у вівторок, 19 вересня о 6:30 на каналі "1+1".