Новини про зірок
Подобається

Всі вітають Меладзе! Віра Брежнєва призналсь, що чекає дитину. Шанувальники у захваті

14/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Всі вітають Меладзе! Віра Брежнєва призналсь, що чекає дитину. Шанувальники у захваті

Співачка зробила несподіване зізнання. А шанувальники не зрозуміли, жарт це чи реальні плани, передає Корупція.Стар

Популярне: «Вона спить накрашеною?»: Надія Мейхер вразила пікантним фото у ліжку. Тримайте щелепу обома руками

Віра Брежнєва — постійний гість конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля" в Сочі. Цього разу вона брала участь в декількох концертах, включаючи вечір-триб'ют Філіпа Кіркорова. Дуетом з господарем шоу співачка виконала одну з самих запальних композицій в його репертуарі — "Вогонь і вода", підкоривши зал своєю енергетикою.

Після виступу Брежнєва поспілкувалася з кореспондентом Dni.Ru.

"Я мрію повернутися на" Нову хвилю "в майбутньому році, але вже з ще однією дитиною!" — шокувала визнанням Віра.

Всерйоз вона це сказала? Артистка виховує двох дочок від різних чоловіків — 16-річну Соню і шестирічну Сару. А ось від Костянтина Меладзе дітей у неї поки немає, мабуть, тому і задумалась.

Розповіла Брежнєва і про те, як проводить час в олімпійській столиці Росії поза репетиціями, концертів і позування на червоній доріжці:

"Я люблю сходити в спа, в басейн — це такі дівчачі радості. А ось на лижах у Червоній Поляні не каталась. Я пережила дві серйозні травми, і з тих пір цей вид спорту для мене закритий. Люблю просто піднятися в гори і помилуватися … "

Нагадаємо, що вже відомий переможець міжнародного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля", який 14 вересня завершується в Сочі. Ним став фіналіст проекту "Голос" на Першому каналі Сардора Мілано з Узбекистану.