Новини про зірок
Подобається

Оце так поза… Ольга Цибульська спокусливим образом зваблює шанувальників. А ці ноги…

13/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так поза… Ольга Цибульська спокусливим образом зваблює шанувальників. А ці ноги…

Оля Цибульська поділилася на своїй сторінці в Інстаграме новою фотографією, на якій вона постала перед публікою в карколомному образі, та ще й виставила напоказ свої апетитні форми, передає Корупція.Стар

Популряне: Прийшла без штанів!!! Ані Лорак оконфузилася, вийшовши на сцену в одній коротесенькій кофтині, це треба побачити

Буквально за кілька годин близько 12 тисяч користувачів соціальної мережі натиснули на сердечко під цим знімком, продемонструвавши співачці своє захоплення нею.

Деякі фоловери зірки українського шоу-бізнесу не поскупилися на компліменти: «Просто агонії!», «От це жінка !!!», «Приголомшлива!», «Ой! Олю, вмієте ви розшевеліті людей! Ви Неповторна! »,« Оце … бомбєзна жінка! »І велика частина коментарів була написана в такому ж позитивному ключі.

1503498688_cibulskaya2

На фото Цибульська відображена в брючному костюмі з відкритою лінією талії і неймовірними розрізами на штанинах, а також в босоніжках на високих підборах. Стрункі ніжки і ідеальні форми тіла співачки і телеведучої в одній особі неможливо залишити без уваги.

Хоча, деяким особам, підписаним на аккаунт Олі, здалося, що це фото і поза, яку прийняла артистка, надто вульгарні.