Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 20 вересня

13/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 20 вересня

 Овен

Павло Глоба сказав би з цього приводу: «В самоті формується світогляд». А ми додамо, що Ви проявите підвищений інтерес до дослідів в духовній області, намагаючись докопатися до істини з допомогою молитви і медитації. І, що цікаво, цей шлях дійсно приведе Вас до пізнання.

Телець

Близькі будуть відчувати себе з Вами, як за кам'яною стіною – з одного боку комфортно і захищено, з іншого – обмежено і обмежено, Що поробиш, такі якості будь кам'яної стіни… Будь-які придбання для дому (в набагато меншій мірі для офісу) будуть надзвичайно вдалі

Близнюки

Обумовлюйте всі деталі угоди, не залишайте нічого що «само собою зрозумілим», щоб потім не було конфузу. Сьогодні краще не витрачати гроші, не давати і не брати в борг

Рак

Дисципліна розуму, життєва мудрість. Розумний – це той, хто швидко знаходить вихід з колотнеч. Мудрий – це той, хто в них не потрапляє

Лев

Є можливість акуратно побайдикувати так, щоб шеф не здогадався. А на питання: «Що Ви зараз робите?» у Вас готова хороша відповідь.

Діва

Час великих інтелектуальних пошуків. Все тому, що зовсім недавно Ви раптом відчули, що Вам хронічно бракує знань у дуже важливій для Вас області.

Ваги

Варто поберегти поперек і органи малого тазу. Для цього треба не піднімати тяжкості, не переохолоджуватися, не зловживати алкоголем і бути скромніше з протилежною статтю.

Скорпіон

Пошуки шляхів до примирення з опозицією. Лейтмотив: «І що нам, власне, ділити?». Протилежна сторона напрочуд охоче вступить у діалог.

Стрілець

Бажаючи повністю використовувати надану можливість непогано заробити, Ви не щадите ні себе, ні компаньйонів. А якщо випадає вільний час, Ви спробуєте на практиці перевірити деякі з нещодавно виникли у Вас ідей. Це дасть ефект, хоча і не такий великий, як очікувалося. Ви схильні пояснювати це слабкою підготовкою, недоліком часу і, що більш важливо, коштів.

Козеріг

У Вас відбудеться тимчасова зміна обстановки – у кого зовнішньої (поїздки), у кого внутрішньої (психологічні екскурси). У будь-якому випадку буде нелегко, але обов'язково дуже продуктивно.

Водолій

«Я зайнятий, прошу не турбувати!». Може, таблички з таким написом на Вашому робочому місці і не виявиться, але весь Ваш вигляд буде говорити красномовніше слів.

Риби

З усіх боків сприятливий день для Вас, тобто, для отримання того ж результату Вам необхідно затратити набагато менше сил і засобів, ніж зазвичай.