Новини про зірок
Подобається

До 19-ти років гвалтувала власна матір: Відома співачка шокувала своїми зізнаннями про своє життя. Волосся дибки

13/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
До 19-ти років гвалтувала власна матір: Відома співачка шокувала своїми зізнаннями про своє життя. Волосся дибки

Зірка відверто поспілкувалася про своє життя, передає Корупція.Стар

Популярне: Прийшла без штанів!!! Ані Лорак оконфузилася, вийшовши на сцену в одній коротесенькій кофтині, це треба побачити

Ірландська співачка Шинейд О'Коннор чесно розповіла про причини першої спроби суїциду, стосунки із рідними та мамою.

Артистка у розмові із Доктором Філом зізналася: свою родину любить та "не звинувачує їх".

"Сім'ям людей із душевними хворобами непросто. Ми можемо бути складними. Я не хочу виставлятися жертвою. Повірте, я думаю, буде краще, якщо вони побачать відео про те, як я почуваюся, вони будуть до цього причетними. Сподіваюся, що моя родина побачить і подумає: О боже, ми не розуміли, що все так погано. Ми заберемо її", — висловлює надію жінка.

Виконавиця пригадала, що підштовхнуло її на суїцид вперше. Шинейд пережила операцію з видалення матки, а батько її сина не дозволяв жінці бачитися з хлопцем.

Поки вона в лікарні намагалася втихомирити гормони із менопаузою, батько її сина передав його до тимчасово прийомної родини на шість місяців, пише USA Today.

"Я втратила опору під ногами, почувалася розлючено. Я втратила розум, коли вони забрали мене від моєї незахищеної дитини", — стверджує О'Коннор.

Говорячи про стосунки зі своєю вже покійною мамою, співачка згадує випадок, коли рідна людина послала її на пошуки зниклих із будинку ложок.

Якщо б дівчина не знайшла прибори, матір погрожувала побити її.

Розповідь зірки про рідну людину доволі сумбурна.

"Коли ми були дітьми, моя сестра мала прекрасне руде волосся. Але моя мати говорила, що воно було потворне і відразливе. Коли у мене було довге волосся, вона представляла нас як гарненьку доньку та потворну доньку. Тому я не хотіла бути гарною. Було небезпечно бути гарною, тому що наді мною знущалися, куди б я не пішла", — пояснює Шинейд свою зачіску.

Наприкінці розмови на О'Коннор чекав сюрприз у вигляді пропозиції від продюсера Девіда Фостера працювати над її новим матеріалом.

"Це було б так добре для мене, розпочати робити криваву музику", — підсумувала шокована артистка.

Лікар попросив зірку заплющити очі та уявити її маму.

"Вона не змінює одягу, не миється, вона має запах зла. Вона говорить мені, що я — зло та не мала народитися, і моя вина в тому, що тато пішов. Я б хотіла спати з нею, аби вона називала мене теплими словами. Те, що я люблю в своїй матері, це – що вона мертва", — ствердила Шинейд.

Утім, ірландська артистка зізналася: маючи лише хвилину життя, сказала би мамі, що дуже її любить і чекає на зустріч.