Новини про зірок
Подобається

Ви його не впізнаєте! Переможець X-Фактора схуд на 60 кілограмів… Ці кадри шокують

12/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви його не впізнаєте! Переможець X-Фактора схуд на 60 кілограмів… Ці кадри шокують

Переможець "Х-фактора" Олександр Порядинський стрибнув з висоти 26 метрів, передає Коррупція.Стар

Популярное: Вискочила на стіл, задерла ноги і поцілувала в губи»: Те, що Полякова витворяла у прямому ефірі просто на голову не налазить

Коли важив 150 кг, Олександр Порядінскій прийшов на шоу "Х-фактор" ніхто і припустити не міг, що ця молода людина всерйоз захопиться спортом.

Сьогодні Саша, який скинув 60 кг, не тільки активно займається в тренажерному залі, підтримуючи себе в формі, а й захопився екстримом.

 Свій перший стрибок з висоти 26 метрів співак присвятив Дню фізичної культури і спорту в Україні.

"Я стрибав з Пішохідного моста в Києві. Відчуття дуже незвичайні.

2_1450

Перші частки секунди вільного падіння, коли не відчуваєш страхувальної мотузки, здається, що летиш назустріч своїй долі. Але страшно не було — я вірю, що у кожного своя доля, а її не обдуриш ", — розповідає Саша.

До слова, на мосту молодий артист поводився дуже відважно: спокійно вислухав інструктаж, стрибнув відразу ж по команді інструктора.

 

"Насправді, дуже сміливий, адже часто новачки кричать, стрибають не відразу, деяким варто допомагати і буквально зіштовхувати з моста. Хоча, звичайно, якщо людина відмовляється в останній момент, ми не наполягаємо, просто не повертаємо гроші", — розповідає інструктор по роуп-джампінгу Андрій.

3_575