Зіркові скандали
Подобається

Невимовний біль!!! Раміна покинула Віталія Козловського просто перед весіллям, ви будете в шоці від причини розриву

12/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Невимовний біль!!! Раміна покинула Віталія Козловського просто перед весіллям, ви будете в шоці від причини розриву

На жаль, щастя закоханих тривало недовго. Сьогодні стало відомо, що напередодні весілля, після півтора років романтичних стосунків, пара розлучилася, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви його не впізнаєте! Переможець X-Фактора схуд на 60 кілограмів… Ці кадри шокують

Про це Раміна повідомила особисто, опублікувавши великий пост на своїх сторінках в соціальних мережах. Дівчина повідомила, що саме вона стала ініціатором розлучення.

«Finita la comedia». Довго не хотіла писати цей пост, тому що усвідомлюю, скільки поллється в мою сторону… ну добре, мені не звикати. Друзі, журналісти і всі небайдужі люди, які цікавилися життям нашої пари. Хочу повідомити вам, що ми більше не разом, ми розлучилися.

Це складне рішення прийняла я. Причиною послужила моя не готовність до створення шлюбу. Виходити заміж тільки через те, що я пообіцяла публічно — нерозумно, це моє життя.

Відразу хочу вберегти себе від наклепу з боку преси і напишу, що причина розлучення не в зрадах, не у відсутності любові і подібних негативних моментах. Ми любимо один одного, але поки що взяли паузу в стосунках. Як буде далі — час покаже
— написала в своїх блогах Раміна Есхакзай.