Тренди
Подобається

Від такого може і щелепа відпасти: як зірки називають своїх дітей

11/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Від такого може і щелепа відпасти: як зірки називають своїх дітей

Сьогодні вже не модно називати дітей простими іменами. Зірки придумують для своїх спадкоємців самі незвичайні імена. Чи то мода така, чи то просто хочеться бути оригінальними, але факт залишається фактом. Пропонуємо згадати, як називали своїх дітей зірки українського шоу-бізнесу, передає Корупція.Стар

Популярне: Розвалилась і задерла ноги! Наталя Могилевська витворяє таке… Шанувальники в шоці!!!

Нещодавно стала мамою втретє телеведуча Оля Фреймут дала своєї новонародженої дочки вкрай рідкісне в наш час ім'я Євдокія.

Чому маля нарекли таким незвичайним древнім ім'ям, Оля не розповіла, можливо, її назвали на честь якої-небудь бабусі, адже років сто тому таке ім'я не було рідкістю. До слова, старшу дочку Фреймут звуть Златою, а сина телезірка назвала Валерієм.

Співачка Ірина Білик вдруге стала мамою в грудні 2015 року, її другий син, якого народила сурогатна мати, отримав рідкісне в наших краях ім'я Тебріз. Батьком хлопчика став азербайджанський режисер, художник і стиліст Аслан Ахмадов, з яким Білик перебуває в офіційному шлюбі. А ось старшого сина співачки звуть Гліб -ім'я, не надто поширене в наших краях, але не таке рідкісне.

Солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська вже двічі мама. Сина Леонарда і дочку Лауру вона народила сама, діти у неї погодки, але від цього тільки веселіше. Як тільки знаменитість розсекретила ім'я сина, шанувальники подумали, що ім'я дали на честь відомого голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, але Слава спростувала ці чутки: "Знайомтеся, Леонард Едгаровіч Камінський! Прошу звернути увагу на відсутність букви О в кінці імені, оскільки прізвище у нього НЕ Ді Капріо, а Камінський", — написала тоді Слава під знімком малюка в Instagram.

Лагідно хлопчика звуть Леоном або просто Лео. А ось дочка співачки отримала красиве ім'я Лаура з наголосом на букву У. Напевно, вибирали ім'я, яке було б співзвучне з ім'ям брата малятка.

Співачка Анна Седокова вже мама трьох дітей. Її дочок звуть Аліна і Моніка.

А ось недавно народженого сина співачка назвала незвичайним ім'ям Гектор. Чому саме таке ім'я знаменитість обрала для довгоочікуваного хлопчика, вона не повідомила. Як і не показала досі і фотографію дитини шанувальникам.

Двох дівчаток виховує і співачка Віра Брежнєва. Якщо її старша отримала вельми поширене ім'я Соня, то молодша, яку співачка народила від бізнесмена Михайла Кіпермана, була названа Сарою. Мабуть, Віра хотіла, щоб імена дівчаток починалися на одну і ту ж букву.

Співачка Анастасія Приходько теж двічі мама. Її старшу дочку звати Нанна, батьком дівчинки став абхазький бізнесмен Нурі Кухілава.

У 2013 році співачка вдруге вийшла заміж і через два роки народила сина, якому дали гарне грецьке ім'я Гордій. Як в інтерв'ю зізналася Настя, її син народився з вагою 4,2 кг — справжній богатир, і ім'я це йому дуже підходило.

Співачка Ольга Горбачова та продюсер Юрій Нікітін дали своїй другій дочці незвичайне ім'я Серафима. Як розповідала співачка, вперше над цим ім'ям вона задумалася ще на четвертому місяці вагітності, коли подорожувала по Австралії. Юрій ідею підтримав, адже ім'я їх першої дочки Поліни вибирав він. Справедливо, що для другої дитини ім'я вибирала мама.