Новини про зірок
Подобається

Ти пішла так швидко…: Андрій Григор’єв-Аполлонов не може прийти до тями після смерті найдорожчої серцю людини

11/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ти пішла так швидко…: Андрій Григор’єв-Аполлонов не може прийти до тями після смерті найдорожчої серцю людини

Соліст групи «Іванушки International» Андрій Григор'єв-Аполлонов минулого літа втратив відразу двох дуже близьких йому людей. В кінці червня пішов з життя його друг і колега Олег Яковлєв, а 22 липня раптово померла рідна сестра музиканта Юлія. Молода жінка страждала на астму, яка і стала причиною її раптової смерті, передпет Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Андрій Григор'єв-Аполлонов був розчавлений відразу двома трагедіями. Він перестав спілкуватися з шанувальниками в соціальних мережах. Багато працював, щоб відволіктися від важких думок і переживань. Однак на початку вересня з'явилися дані про те, що Андрій Григор'єв-Аполлонов почав приходити до тями після пережитих втрат.
Соліст групи «Іванушки International» повернувся в соціальні мережі, почав, як і раніше, розповідати шанувальникам про своє життя. Його пости, як і раніше, сповнені позитиву і любові до життя, його склад весел і дотепний. І ще Андрій Григор'єв-Аполлонов почав посміхатися.

Масу задоволення музикантові доставляє спілкування з котом, якого дружина Андрія Маша привезла з Вологди. На знімку з домашнім вихованцем співак не виглядає таким пригніченим, як раніше.

«Сільський. Маша привезла з-під Вологди. Виє — хоче на вулицю. Майс кличуть. Треба б нашийник з геолокації і нехай сновигає », — повідомив Андрій Григор'єв-Аполлонов під фото з котом.
Потім музикант опублікував відео з готельного номера в місті Дзержинську, куди приїхав виступати. Голос Андрія, коментує обстановку в кімнаті, досить бадьорий.

Ну а в суботу вранці вокаліст радісно привітав соліста групи "Іванушки International» Кирила Турченко з тим, що вони вже чотири з половиною роки разом виходять на сцену. Свій пост Андрій Аполлонов Григор'єв супроводжував хештегом «життя триває».

Побачивши настільки позитивне фото, шанувальники музиканта немов видихнули. У коментарях вони пишуть, що неймовірно раді бачити на обличчі Андрія посмішку. «Як добре, що ви посміхаєтеся!», «Рада бачити вас з посмішкою! Життя триває … »,« Андрій, головне не впадати в депресію, але з молодшим Кирилом явно вам це не загрожує, молодці, хлопці, творчих успіхів вам »,« Приємно бачити, як ви посміхаєтеся, слава Богу! »- відгукнулися фоловерів Грігорьева- Аполлонова.