Новини про зірок
Подобається

Перша телезірка-мільярдер: Шокуюча історія збагачення Оксани Марченко. Деталі, від яких у вас щелепа відвисне

11/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Перша телезірка-мільярдер: Шокуюча історія збагачення Оксани Марченко. Деталі, від яких у вас щелепа відвисне

Перша телезірка-мільярдер в Україні. Історія збагачення Оксани Марченко, передає Корупція.Стар

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Подружжя Бабкіних не з’явилося на «Танці з зірками», трапилося неможливе

Українська кума Володимира Путіна Оксана Марченко, без сумнівів, є найбагатшою телезіркою України. На неї тепер записано ключові активи, які завжди пов`язували з її чоловіком Віктором Медведчуком, головним посередником на переговорах між Кремлем, «ЛДНР» та Києвом. Вочевидь, на такий крок одіозного політика підштовхнуло не так кохання, як американські санкції. Медведчука покарали за гру на стороні Кремля, коли Москва кидала всі сили проти Асоціації України і ЄС. Санкції США заважають кредитуванню потужного бізнесу в Україні та багатомільйонним схемам із нерезидентами. Поява імені Оксани Марченко в  реєстрах юридичних осіб рятує від можливих неприємностей, але водночас і проливає більше світла на імперію головного друга російського президента в Україні.

_marchenko_500x317

«Главком» дослідив, як вона зростала та що являє собою тепер.

5_79

Подорожуючи автошляхом через Іршавський район Закарпаття з Києва до Мукачева, не проґавте дивну як для тутешніх місць вивіску на придорожній будівлі – «Динамо Київ». Цей дещо занедбаний готельно-ресторанний комплекс у селі Вільхівка, прикрашений брендом відомого футбольного клубу, має яскраву сторінку з минулого: на початку 80-х років тут відбулась подія загальнорадянського масштабу – засідання ради економічної взаємодопомоги країн соціалістичного табору. Це пам’ятають місцеві. Один із вільхівців  ще за часів генсека Леоніда Брежнєва працював тут офіціантом. Він із ностальгією розповість туристу про розмаїття страв, якими кухарі дивували в ті дні поважних гостей із Чехословаччини, В`єтнаму, Куби та інших країн-сателітів СРСР. Упродовж двох тижнів щоденне меню жодного разу не повторилось .

11_10

За радянських часів у готельно-ресторанному комплексі зупинялась і партійна номенклатура, і спортсмени, які приїздили до Карпат на тренування. Хоча «футбольної» спеціалізації у цього закладу ніколи не було. Вивіска «Динамо Київ» замість старої назви «Сосновий бір» з`явилась лише 20 років тому, разом із чутками про появу нового власника – Віктора Медведчука. Бізнес-партнер братів Суркісів, що контролювали футбольний клуб, тоді вперше обрався до парламенту саме від Іршавського району Закарпаття, а згодом розпочав стрімку ходу до політичних вершин: керував одним із виборчих штабів Леоніда Кучми, парламентом із крісла віце-спікера, впливовою партією СДПУ(о) (це саме за її списками теперішній президент Петро Порошенко йшов тоді до Верховної Ради). Далі Медведчука чекала посада голови адміністрації президента та чутки, що він – майбутній наступник Кучми.

Частина готельно-ресторанного комплексу (урочисті заходи за участі міжнародних делегатів відбувалася в блоці, розташованому за фасадною будівлею)

Частина готельно-ресторанного комплексу (урочисті заходи за участі міжнародних делегатів відбувалася в блоці, розташованому за фасадною будівлею)

Звісно, на таких висотах відпала потреба навідуватись до виборців у Закарпатті. Вільхівський готель «Динамо Київ», віддалений на сотні кілометрів від Києва, з часом втратив інтерес власника та занепав. Але схема відчуження, відточена на цьому об`єкті, – прикриття особистого інтересу брендом ФК «Динамо Київ» – стало золотим ключиком до багатьох дверцят у руках бізнес-групи, яку представляв Медведчук. Хоча багатієм його зробив не так футбольний клуб, як здатність отримувати задарма те, що іншим не доступно навіть за гроші.