Новини про зірок
Подобається

Близька подруга Сєдокової розповіла шокуючу інформацію про її дитину! Такого повороту не очікував ніхто

11/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Близька подруга Сєдокової розповіла шокуючу інформацію про її дитину! Такого повороту не очікував ніхто

Близька подруга Ганни Седокова відкрила завісу особистого життя співачки, передає Корупція.Стар

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Подружжя Бабкіних не з’явилося на «Танці з зірками», трапилося неможливе

Дівчина розповіла про що не відбулася весіллі зірки і про те, чиє прізвище носить її 5-місячний син Гектор.

За останній рік в житті Анни Седокової сталося кілька серйозних змін. Одні з них викликали у співачки сльози радості, а другі, на жаль, сльози розчарування.

Так, до позитивних змін можна віднести народження третьої дитини Седокової — сина Гектора, а до сумних — розставання з батьком хлопчика, бізнесменом Артемом Комаровим.

Анна Седокова з батьком свого сина

Про свої блогу Анна ділилася подробицях розставання, але все ж в деталі не вдавалася. Тепер же близька подруга співачки Марія видала кілька цікавих фактів.

В інтерв'ю порталу "StarHit" Марина розповіла, що Артем хороший хлопець. Він просив Анну на деякий час покинути сцену і присвятити себе сім'єю. Але Седокова відмовилася принести в жертву свою кар'єру.

У них все було на грані фолу, непросто: то загострення пристрастей, то сварки, то примирення. Та ще й жили вони на дві країни: Артем в Росії, Аня в Америці … Він слав їй букети квітів, подарунки, кожен день зідзвонювалися — розповідає Марина.

Анна Седокова 7(1)

Анна Седокова на сцені

Сам Комаров вірить, що між ним і Анною ще не все скінчено, і намагається будь-якими способами повернути прихильність матері своєї дитини. Навіть після сварки чоловік дзвонить їй, пише повідомлення, проте все без відповіді, співачка намагається заглушити почуття, але на це потрібен час.

Анна СедоковаАнна Седокова

Зрозуміло, що почуття не пройшли, Аня намагається їх заглушити. Потрібен час. Це дорослий вчинок сильної жінки, яка зрозуміла, що їм не по дорозі. Чи впорається — говорить в інтерв'ю близька подруга Анни Седокової.

Також приятелька Седокової розповіла, що Гектор носить прізвище свого батька, але виховується тільки матір'ю.