Новини про зірок
Подобається

Як ганьбились на «Новій хвилі»… Ці зірки навіть в плаття влізти не могли. Ви тільки погляньте на них ( ФОТО)

10/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як ганьбились на «Новій хвилі»… Ці зірки навіть в плаття влізти не могли. Ви тільки погляньте на них ( ФОТО)

Ганьба «Нової хвилі»: поправити зірки навіть в сукні не могли влізти. Тільки подивіться на це неподобство, передає Коррупція.Стар

Популярне: «У нас строгая Алла» Максим Галкін розповів як дружина виховує їхніх дітей. Ви такого ще не знаєте

Найелегантніші наряди на «Новій хвилі», яка проходить в Сочі, демонструє ведуча Лера Кудрявцева. Перший вечір вона провела в плаття від дизайнера Джемала Махмудова (до речі, саме його модний будинок одягав Микиту Преснякова на весілля). Довга сукня в підлогу з блискучою накидкою перетворило Леру Кудрявцеву в справжню принцесу.

4b53764afbcc07aa2cc99dadbde2df81

25cb022d8ba5c412f93fcef69b4d707c

Відкриття фестивалю Лера Кудрявцева провела з Андрієм Малаховим, який розповів журналістам, що не дивився випуск «Пусть говорят», присвячений власному догляду: «Навіщо дивитися похоронні програми?». Малахов провів відкриття фестивалю і полетів в Москву записувати новий ефір власної програми. А Лера продовжила роботу на музичному святі, і її фанати тут же порівняли один з образів Кудрявцевої з тим, як вона одягалася в ті роки, коли зустрічалася з Сергієм Лазарєвим.

797296fe1c6e07879fe4a67c8daa0c19

Подивіться самі і вирішіть, коли пара виглядала більш стильною. На фото зліва — 2008 рік, справа — 2017 рік.

Співачка Наташа Корольова була сліпуче гарна, але, здається, зірка трохи поправилася.

А Лариса Долина приховувала пишні форми за допомогою балахона, які до схуднення носила Алла Борисівна Пугачова.

Поліна Гагаріна розповіла журналістам, що їй приємно демонструвати через півроку після пологів ідеальну талію. Ну а Ірина Дубцова навпаки не може похвалитися осикою талією, зірка прагнути заховати недоліки фігури за допомогою корсетів. Може бути їй варто взяти приклад з Лоліти, яка відчуває себе впевнено в будь-якому вазі. Ірина Аллегрова прилетіла в Сочі з валізою нових суконь: як завжди у «імператриці» нашої естради запаморочливі декольте. Ольга Бузова як завжди була в дуже відвертому міні, в оточенні численних шанувальників. Навіть Сергій Лазарєв на вечірці знімав її виступ на айфон! Зірки і журналісти відзначили, що Бузова багато спілкувалася з Філіпом Кіркоровим. Мабуть поп-король давав поради співачці (Ольга випустила всього 6 пісень, але вже 6 жовтня вийде її перший сольний альбом, де буде 14 композицій) з приводу її першого сольного концерту, який відбудеться в листопаді.

 

Красивые ♥ На Новой волне ? @dubtsova_official #иринадубцова #дубцова #жасмин #новаяволна

Публикация от ФК Ирины Дубцовой и её семьи♥ (@mrs.dubtsovafan)