Новини про зірок
Подобається

Оце так! Скічко розповів чому вирішили одружуватись в Грузії. Українці такого не чекали…

08/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так! Скічко розповів чому вирішили одружуватись в Грузії. Українці такого не чекали…

Стали відомі модробиці весілля телеведучого з його коханою Єлізаветою Юрушевою, передає Корупція.Стар

Популярне: Снігова королева!!! Ані Лорак захопила своєю красою на новому фото

Днями відбулось українське весілля року. Свої долі поєдналі ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко та мільйонерка Єлизавета Юрушева. Пара Вже показала Перші світлини з грузинського весілля, а сьогодні стало відомо, чому святкування пройшло не в рідній Україні.

Як стало відомо, пара розписалась в Тбілісі і отримала документ, який дійсний і на территорії України. Потім цього полетіли в гори, щоб зробити романтичну фотосесію та обмінятися обітницями. До слова, Скічко забув її написати і говорив імпровізовано.

Найбільше публіку цікавіло, чому Зіркова пара решила одружуватися в Грузії, а не в Україні. Як виявилось, у них на це були свои причини.

Ми колись були у друзів на грузинському весіллі. Нам дуже сподобалось. Ця країна справжня і дуже колоритна. Західна Європа прилизана, а тут до тебе прямо під час обіду в придорожньому кафе може підійти коза або корова. Щось у цьому є. Остаточне рішення ми з Лізою взяли, коли подорожували по Грузії в березні. Ми просто закохалися в грузинські гори і вже інших варіантів для проведення весілля не розглядали.

На самому весіллі були Присутні лишь найближчі и найрідніші Лізи та Олександра. Всього Назбиралося 45 гостей, а Святкування розтягнули з вівторка до п'ятниці.

На святі присутні тільки наші з Лізою найближчі друзі і родичі. Для нас це було дуже важливо, щоб були присутні тільки найдорожчі люди. Гостей, як для класичного українського весілля, не багато — близько 45 осіб.

Ми все робимо так, щоб був привід повернутися, власне. На якусь річницю можна буде зробити ще одне свято. Але вінчання — це більш інтимна річ, на ній не обов'язкова присутність всіх гостей. Це більше для двох, чи не так?