Зіркові скандали
Подобається

Сказилася! Ксенія Собчак «нащупала новий тренд». У Мережі активно обговорюють конфлікт між знаменитістю і…

07/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сказилася! Ксенія Собчак «нащупала новий тренд». У Мережі активно обговорюють конфлікт між знаменитістю і…

Собчак не на жарт вивели з себе. І це незважаючи на те, що вона давно звикла до критики на свою адресу з приводу і без, передає Корупція.Стра.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Зірка розмістила в своєму Instagram гнівний пост, адресований недругам, супроводивши своєю фотографією, на якій зображена сидить навпочіпки в темних хіпівського окулярах і в капюшоні.

Читай також: Ксенія Собчак висловилася про скандальну весіллі дочки судді з Краснодара
«Намацала новий тренд: виявляється, ображати можна не тільки за ознакою« кінь »,« тупа »і« повертайся в Дом-2 ", а й за ознакою« вона ж баба — нехай на кухні сидить і не лізе нікуди, — написала знаменитість , не приховуючи емоцій. — І ось це вже якийсь неймовірний сексизм і шовінізм, що викликає лють.

У всьому світі йде велика боротьба за рівноправність, і принижувати людину за статевою ознакою — соромно, а ми поки на такому рівні розвитку, що говорити подібне майже норма ».

Публікація викликала гарячі суперечки серед коментаторів. Одні повністю погодилися з ведучою, вважаючи сексизм неприпустимим.

«А взагалі, якщо чоловік говорить« йди на кухню », це говорить про його дрімучої і недалекій натурі, комплексах і відсутності елементарного виховання, а не про проблему рівноправності …

До того ж при такому способі мислення непогано б вміти добувати величезних мамонтів! », — пишуть фоловерів.
 

 

На кортах. Меня сложно вывести из себя. Я привыкла к самой разнообразной критикe в свой адрес по поводу и без. Но тут нащупала новый тренд: оказывается оскорблять можно не только по признаку "лошадь","тупая" и "возвращайся в дом2" ,но и по признаку "она же баба-пусть на кухне сидит и не лезет никуда" -и вот это уже какой-то невероятный сексизм и шовинизм вызывающий ярость. Во всем мире идет большая борьба за равноправие, и принижать человека по половому признаку-стыдно,а мы пока на таком уровне развития , что говорить подобное почти норма:((

Публикация от Ксения Собчак (@xenia_sobchak)