Новини про зірок
Подобається

«Мой мир рухнул»: Наталя Могилевська відверто розповіла про покидання сцени. Ви будете ошелешені цими словами

07/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Мой мир рухнул»: Наталя Могилевська відверто розповіла про покидання сцени. Ви будете ошелешені цими словами

Знаменита співачка, учасниця шоу «Танці з зірками» Наталя Могилевська пояснила, чому п'ять років тому вона пішла зі сцени і рік жила в глушині, передає Коруція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


У другому ефірі проекту «Танці з зірками» Наталя Могилевська та її партнер Ігор Кузьменко виконали танець «фристаил» під відомий хіт репера 50cent «Candy Shop». Зі сцени співачка також розповіла, що сталося в її житті п'ять років тому і чому вона пішла зі сцени.

— Я розлучилася з моїм чоловіком, мама захворіла і її не стало … Для мене світ просто впав. Я поїхала в глушину, в село шукати внутрішній спокій. Я рік перебувала в повній тиші, щоб знайти внутрішню силу, яку мені зараз хочеться демонструвати в ефірі, — розповіла Наталя Могилевська.

Співачка каже, що прийшла на проект перш за все рости. Не тільки як артист і танцюрист, але і як особистість.

— Я змагаюся сама з собою, я росту «над собою». Ні з ким себе не порівнюю і ні з ким не конкурую. Я вчуся приймати те, що говорить журі. Навіть якщо це не дуже приємні речі. Вчуся щиро, від серця, захоплюватися і любити конкурентів, тому що вони дійсно талановиті люди: у них прекрасні пісні, вони прекрасно танцюють і багато сил і праці вкладають в свої танці! Я намагаюся пронести досвід, отриманий за рік повного самотності, через божевілля прямих ефірів. Одна справа — бути спокійним біля річки, де нікого немає, і зовсім інше — залишатися шляхетним, гідним, зберігаючи цей стан любові і спокою в проекті, де все просто божеволіють через нерви.

 

Классная история, Артем Климчук вчера мне сделал неожиданный подарок перед самым эфиром — этот замечательный месяц и звезды, свои дизайнерские украшения. Я тут же сняла серьги в которых уже выходила в эфир и дополнила образ символичным для меня лунным женским знаком. Женщина должна учиться у Луны прохладе и таинству, тихому и мягкому сиянию. Спасибо Артем? Ps. И да, красные губы, вы все столько раз о них просили)))))) Спасибо Наташе Стрильчук!#mogilevskaya #могилевская #love #moon #губы

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)