Новини про зірок
Подобається

Дженніфер Лопес стрімко набирає вагу. Що відбувається з улюбленицею мільйонів

07/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дженніфер Лопес стрімко набирає вагу. Що відбувається з улюбленицею мільйонів

Нові відносини, безумовно, красять Дженніфер Лопес. Шанувальники співачки помітили, що з тих пір, як вона зустрічається з Алексом Родрігесом, Джей ніби розцвіла. Крім того, тепер присвячує чимало часу догляду за собою і фізичним навантаженням. Джей Ло стала тренуватися і разом з улюбленим спортсменом. Однак навіть при цих стартових даних фанати констатують досить сумний факт: Дженніфер почала набирати вагу, передає Корупція. Стар.


Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику


Судячи з усього, щасливі не спостерігають не тільки годин, але і ваги. І хоча Лопес нерідко ділиться знімками в відвертих нарядах, передплатники Instagram-аккаунту зірки знайшли кілька фотографій, які явно піддалися обробці в графічних редакторах, причому, прямо скажемо, не самій акуратній. На одному з таких кадрів знаменитість демонструвала свій ідеальний прес, проте коментатори вказали на явний «фотошоп»: простір навколо талії Джей «поплив» після ретуші.

Крім того, «поплившими» виглядають і стегна Лопес на знімках, зробленими папараці. І ці фотографії сильно відрізняються від того, що ми бачимо в мікроблозі співачки і актриси.