Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 11 по 17 вересня

06/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 11 по 17 вересня

Овен

 Якщо стукати в двері не тільки перед тим, як увійти, але і перед тим, як вийти, над Вами будуть сміятися, але ніхто не зможе ні в чому дорікнути. Якщо Ви розділите свою власність, запаси, бізнес з іншою людиною, ваші справи може швидко змінитися – при не ураженому особистому гороскопі в кращу, при слабкому – в гірший бік.

 Телець

Ви енергійні і оптимістичні, користувалися довірою, з Вами охоче співпрацюють, бо Ви буквально випромінює впевненість у собі. І дійсно, навіть в критичних ситуаціях Ви не будете переможені до кінця, бо завжди знайдеться фактор, який в останній момент відводить удар. Але, звичайно, експериментувати з долею не варто, краще сказати їй спасибі за піднесену в подарунок тимчасову непотоплюваність.

 Близнюки

Там, де Ви хочете знайти золотий самородок, все вже давно витоптано попередниками. Зірки радять Вам на цьому тижні спробувати трохи змінити географію пошуків. Пестить Ваше самолюбство новиною: виявляється, якісь Ваші слова або вчинки дуже популярні у відомих Вам колах. На Вас посилаються, Вас цитують, радяться з Вами. Правда, безкоштовно.

 Рак

Затримавшись на старті, Ви зараз намагаєтеся надолужити згаяне. Зберігайте спокій, адже дистанція стайєрська, тобто, до фінішу ще далеко. І не витрачайте даремно сили, щоб їх вистачило для фінішного спурту. В цілому, забіг обіцяє бути веселим, а не трагічним, і потім у Вас буде, що згадати. Зірки радять більше звертати уваги на, здавалося б, зовсім нічого не значущі деталі.

 Лев

Те, що Вас вело за собою і вселяло надію, як Мері Поппінс, відлетіло до іншим потерпілим. І не варто чекати, коли вітер зміниться, і воно прилетить назад, тепер Ви самі в змозі розпорядитися своєю долею. Не можна сказати, що у Вас нічого не залишилося. А спогади? А надія? А впевненість у собі?

 Діва

Добре б на кілька днів виринути з цієї суєти… При виборі місця відпочинку віддайте перевагу рідним берегам, краще всього, в межах регіону Вашого проживання. Відшукайте за довідником якийсь пансіонат… «Абонент тимчасово недоступний!». Можливо, дружина буде не дуже довільна: «Краще б справою зайнявся…».

 Ваги

Ви непогано заробляєте, але на себе витрачаєте мало. Набагато більше задоволення Ви отримуєте від подарунків і послуг, зроблених іншим. Вам добре тоді, коли добре комусь поруч, і Ви впевнені, що це і є справжнє щастя – вміння робити добро не заради ідеї, а по волі серця. При підтвердженні обставинами особистого гороскопа здібності у якому-небудь виді образотворчого мистецтва.

 Скорпіон

Наполегливість і завзятість дозволять Вам успішно долати перешкоди, але, на жаль, на цей раз Вам доведеться стикатися з ними частіше за інших. Можливо, всьому причина – якась таємна проблема, пов'язана з сім'єю або здоров'ям, хоча – парадокс! – Ви можете про неї не знати, чи тільки смутно здогадуватися. І, як це вже не раз бувало, вона знову не буде вирішена.

 Стрілець

Любов, ведена розсудливістю, може приймати розумні рішення, навіть якщо вони на перший погляд неприйнятні або неприємні, і робити правильний вибір. Словом, люди такого типу ніколи не підуть на поводу у своїх почуттів чи бажань, але і не стануть підпорядковувати їх надто тверезому уму. Великий компроміс.

 Козеріг

Поки Ви тримаєте пальму першості за раціональності і продуктивності. Жодного зайвого слова, жодного зайвого руху, хороші стійкі прибутки, благодушний настрій. Ви вже все розрахували, все придбали за винятком всякої дрібниці – і достеменно знаєте, коли, як і що має статися. Скажемо по секрету: зірки приготували для Вас кілька маленьких, але приємних сюрпризів.

 Водолій

Вам набридла буденність і передбачуваність життя. Як там у поета: «… з ранку на роботу, під вечір – назад, а поїзд іде у вогнях ліхтарів…». Коротше, хочеться внести в плавне протягом кілька порогів і вирів – і героїчно їх подолати.

 Риби

У своїх промовах Ви частіше, ніж зазвичай, перекручуєте істину – не заради вигоди, не заради красного слівця, а заради бажання зробити діалог більш захоплюючим і емоційним. При цьому Ви, роблячи круглі чесні очі, готові клястися, божитися і хреститися: «Ось ті хрест, все – чистісінька правда!».