Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 вересня

06/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 16 вересня

Овен

Вірогідні негативні зміни у фінансовому становищі – ви занадто багато грошей витрачаєте на дрібниці, нераціонально. Слід обмежити свої витрати, так як на швидкі надходження розраховувати не доводиться – попереду вас чекає багато перешкод і перешкод. Існує ймовірність, що жінки-Овни сьогодні зможуть реалізувати давню мрію. Підвищений життєвий потенціал приверне увагу оточуючих вас чоловіків. Чоловікам-Овнам загрожують сварки з родичами, нервові зриви або перевтому. Слідкуйте за станом свого здоров'я.

 Телець

Незавершені справи можуть принести неприємності. Вашої уваги зажадають родичі – ймовірно, хтось із них захворіє або навіть виявиться в лікарні. Місяць може підштовхнути до духовного оновлення жінок-Тельців. Зростуть їх особиста чарівність, сексуальна енергія, вплив на людей. У чоловіків-Тельців надлишок енергії може викликати незадоволення досягнутими результатами або агресивність. Сни можуть бути віщими.

 Близнюки

Ймовірно, вас очікують помилки в поведінці з-за невірного уявлення про ситуацію. Можливі різкі і раптові перепади в настрої. Любителям оригінальності і екстравагантності рекомендується на деякий час стримати свій запал у вираженні індивідуальності. Не виключені проблеми з реалізацією планів та ідей, конфлікти з партнерами. Особливої обережності вимагають сексуальні контакти. Зірки обіцяють успіх тільки людям, займаються бізнесом. Завдяки своїй працездатності вони зможуть здійснити максимум задуманого. Будь-яка ініціатива або активний рух в інших сферах діяльності принесе втома і незадоволеність.

 Рак

Можливі конфлікти і неприємності на роботі. Ваші успіхи комусь не дають спокою. Вас хочуть виставити не в кращому світлі, а тому в спілкуванні дотримуйтесь стриманість і обережність. День обманів, ілюзій, спокус плоті. Сон напередодні – віщий на місяць.

 Лев

Вас підстерігають клопоти. Ймовірно, ви будете змушені скасувати довгоочікувану поїздку і замість приємного відпочинку взяти на себе додаткові обов'язки. Ви повинні розумно підходити до кожної проблеми, до кожного речення – ймовірно, вас спробують обдурити.

 Діва

Не виключені фінансові втрати. Варто проявити стриманість. Розберіться у своїх планах, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Особисте життя також потребуватиме від вас обережності й уваги. Вірогідні сварка з кимось із близьких або проблеми з дітьми.

 Ваги

Ймовірно, події будуть розвиватися не зовсім так, як ви планували. Несподівана звістка або сварка з близькою людиною може змішати всі плани. Ви зможете переламати негативні тенденції дня, якщо суб'єктивні оцінки не затулять реальний стан справ. Потрібні обережність і зваженість у спілкуванні.

 Скорпіон

Несприятливий день для спілкування. Сьогодні можливі проблеми в сімейних відносинах, сварки з партнерами або сварка з друзями. Ваше нечутке ставлення і відкрита грубість будуть дратувати оточуючих і приведуть до скандалів. Постарайтеся утриматися від цього. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Зірки радять звернути увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких людей.

Стрілець

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Слідкуйте за здоров'ям: вірогідне погіршення стану. Обмежте контакти, зніміть зустрічі або прийом гостей. Ймовірно негативний вплив з боку або погану звістку. День несе нерішучість, сумніви, помилкові ради. Вам корисні прогулянки на свіжому повітрі. Увечері добре посидіти біля багаття, повечеряти при свічках. Іронія і оптимізм допоможуть знизити негативні тенденції дня.

 Козеріг

З самого ранку очікуйте непорозумінь і конфліктів. Доля знову випробовує вас на марнославство, неуважність до навколишніх, запальність. Проявіть обережність і стриманість у спілкуванні. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

 Водолій

Спілкування в галасливій компанії, застілля або прийом гостей можуть призвести до страждань або конфліктів з близькою людиною. Рекомендується усамітнення, зосередженість, заглибленість у себе. Займатися можна тільки найбільш нагальними побутовими проблемами. По можливості відкладіть справи на інший день, присвятіть день сім'ї, походу в ліс, читання. Сни правдиві, слід очікувати виконання.

 Риби

Не виключена конфліктна ситуація, яка може мати непередбачувані наслідки. Зірки радять час від часу стримувати свої емоції: холодний розум – найкращий порадник у всіх кризових ситуаціях. Якщо не втратите рішучості в діях, не підете на поводу марнославства та гордині, ймовірно, досягнете бажаних результатів. Не піддавайтеся на провокації.