Новини про зірок
Подобається

Таке горе важко пережити! Притула розповів про втрату найдорожчої в житті людини

05/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Таке горе важко пережити! Притула розповів про втрату найдорожчої в житті людини

Ведучий і шоумен Сергій Притула завжди з гордістю згадує свого батька. На жаль, минуло майже 13 років з тих пір, як тато Сергія помер, але пам'ять про нього залишилася. І не тільки у його сім'ї, а й у людей, з якими батько Притули працював, дружив і спілкувався, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


4 вересня 2017 року татові Сергія Притули могло б виповнитися 65 років. Ведучий вирішив в цей день згадати свого батька і написав в його честь зворушливий пост:

"Сьогодні батькові виповнилося б 65! Була б гучна забава в Тернополі, сім'я і друзі з усієї країни, напевно б і" Вар'яти "виступали: І тато був би дуже щасливий, трохи ніяковіючи від надмірної уваги і тая від обіймів онуків."

1504632549_2 1504632483_1

Притула зазначив, що батько навчив його, як потрібно жити і що важливо в цьому житті. Він з теплотою і трепетом згадує, скільки всього хорошого зробив його батько і скільки б міг зробити:

"Але скоро вже 13 років як його немає. Однак татове присутність відчувалося всі ці роки, адже стільки було життєвих ситуацій, коли якесь складна справа вирішувалося незнайомими людьми з формулюванням:" ваш батько мені колись дуже допоміг "," ваш тато нам не відмовляв у допомозі, чому ми повинні? "або" з поваги до світлої пам'яті вашого батька, ми зробимо це безкоштовно ". Замість гучного застілля тепер в цей день у нас церква, свічка і тиха молитва. Спогади і перегляд папок фотографій, які фіксували той чи інший мить нашого з братом щасливого етства під крилом того, хто навчив головним принципам, які ми зараз передаємо своїм синам: найцінніше, що є в житті — це ваше слово! Обіцяне завжди потрібно виконувати, якщо хочете, щоб люди сприймали вас серйозно. Ми, Притули, ніколи нікому нічого не повинні. Навчіться жити НЕ залазячи в борги! "