Новини про зірок
Подобається

Прихильниці, слава, захоплення… Про Олега Винник зняли цілий фільм. Факти, які вас просто шокують

04/09/2017     Автор: Яна Романська
Прихильниці, слава, захоплення… Про Олега Винник зняли цілий фільм. Факти, які вас просто шокують

Олег Винник — це не просто черговий популярний співак на українській сцені, він — людина-феномен, яка зуміла перевершити свого російського колегу по цеху Стаса Михайлова, і підкорити серця представниць прекрасної половини людства будь-якого віку, передає Корупція.Стар

Популярне: Він справжній красунчик і росте копією тата!!! Тіна Кароль вразила новою фотографією сина, неможливо відвести очі

Зараз у блакитноокого співака величезна армія шанувальниць, які буквально не дають йому проходу. Багато дівчат мріють вийти заміж за Олега Вінника, а інші прямо на концертах заявляють про свої мрії завагітніти від високого блондина. 

Сам виконавець намагається приділити належну увагу всім прихильницям, навіть найбільш настирливим. 

Однак на питання про бажання пов'язати свою долю і обзавестися потомством з прихильницями Вінник міркує не ствердно: "Інакше вже була б уся Україна, напевно, з блакитними очима".

Сама віддана фанатка Олега відвідала 126 концертів і навіть звільнилася з роботи, щоб встигати їздити по країні за улюбленим артистом. 

Зараз Винник став одним із членів журі нового сезону "Х-Фактор". З нагоди оновленого складу суддів, телеканал СТБ підготував спеціальний фільм, в якому детально розповів про кожного з вершителів доль пісенного конкурсу в цьому році. 

У сюжеті розповіли про дитинство майбутнього короля української естради, про його сім'ю і довгий шлях до всенародного визнання.