Новини про зірок
Подобається

Шанувальники занепокоєні! Анджеліна Джолі у тривожному стані, що ж буде далі…

03/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шанувальники занепокоєні! Анджеліна Джолі у тривожному стані, що ж буде далі…

Анджеліна Джолі вже давала інтерв'ю, в якому розповідала про життя після розставання з Бредом Піттом. Тепер же 42-річна голлівудська актриса повідомила, як вплинув складний розрив з екс-чоловіком на її здоров'я і зізналася, що ненавидить бути однією, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

Спочатку Джолі нагадала, що через стрес їй довелося зробити подвійну мастектомію (операція з видалення молочних залоз), а також у неї паралізувало обличчя.

Іноді здається, що на мене звалилися всі проблеми, які тільки можливі. Цей рік був емоційно дуже важким,

— початку актриса.

Мені не приносить задоволення самотність. Я не хочу цього. Немає нічого хорошого в тому, щоб бути однією. Це просто тяжело.На даний момент Джолі зайнята дітьми і просуванням свого фільму "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father). Тільки шестеро дітей і робота змушують Анджеліну посміхатися і забувати про стрес.

Я повинна стежити за своїм здоров'ям,

— додала зірка.

Як повідомляють західні ЗМІ, розлучення вплинув не тільки на Джолі, а й на Бреда Пітта, який став міркувати про свої попередні відносинах — сДженніфер Еністон. Актор навіть вибачився перед Джен за свою поведінку під час їх шлюбу.

Він твердо вирішив вибачитися за те, через що їй довелося пройти через нього. І він це зробив. Ця розмова була самим відвертим, який коли-небудь був у Джен і Бреда.