Новини про зірок
Подобається

Розривають на шматки! Наталя Могилевська зізналась що не витримує такої напруги. Що ж буде далі…

03/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Розривають на шматки! Наталя Могилевська зізналась що не витримує такої напруги. Що ж буде далі…

Співачка ледь встигає прилетіти на сьогоднішній прямий ефір «Танців з зірками»Наталія Могилевська зізналася, що її тіло тріщить по швах, передае Корупція.Стар.

Популярне: 
Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

Співачка Наталія Могилевська пожалілася в Інстаграм на надто щільний графік та обмаль часу на сон. За її словами, навіть на прямий ефір проекту «Танців з зірками» вона потрапить просто з літака – адже весь тиждень знаходиться по справах в Дніпрі. А ще учасниця танцювального проекту зізналася, що наразі не може обійтися без допомоги реабілітолога-остеопату:

«Сна не больше 3-4 , тело трещит по швам. Ярик – реабилитолог-остеопат, помогает мне выдержать невероятные нагрузки в период интенсивной подготовки к «Танцам з зірками» и всегда спасает после напряженных гастролей! Целую тебя! Лови завтра в аэропорту», – написала Могилевська.

Залишається лише сподіватися, що з погодою не трапиться нічого такого, що б заважало літакові Могилевської вчасно дістатися Києва.

Знакомьтесь: мой спаситель, Ярослав @zakablutskyy На этой неделе в субботу я в Днепропетровске и прилечу прямо на прямой эфир. Сна не больше 3-4 , тело трещит по швам. Ярик реабилитолог-остеопат, помогает мне выдержать невероятные нагрузки в период интенсивной подготовки к "Танцам з зірками" и всегда спасает после напряженных гастролей ! Целую тебя! Лови завтра в аэропорту? #могилевская #love

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)