Зіркові скандали
Подобається

Вони вже навіть живуть окремо!!! Володимир Кличко вперше розповів про розлучення з дружиною

01/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вони вже навіть живуть окремо!!! Володимир Кличко вперше розповів про розлучення з дружиною

Днями в Мережі знову почали активно ходити чутки про розставання Володимира Кличка і Хайден Панеттьєрі. Привід заговорити про можливі проблеми в їхній родині днями дала сама актриса, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так сюрприз!!! Тетяна Литвинова відверто розповіла про стосунки з чоловіком. Правда, яка збиває з ніг

Пара почала рідко разом відвідувати світські заходи і ще рідше публікує в соцмережах спільні фото. Ще наполегливіше чутки стали звучати після того, як Хайден опублікувала в Twitter знімок зі святкування свого дня народження.

21 серпня Панеттьєрі виповнилося 28 років. Провести цей день вона вирішила з сім'єю. Правда, Володимира на сімейному знімку з торжества не виявилося.

Після появи подібних новин, фоловери Кличко і Панеттьєрі засипали її питаннями у всіх соцмережах, чи означає це, що вони близькі до розставання.

Реакція з боку Володимира Кличка не змусила себе довго чекати. В інтерв'ю одному з іноземних порталів, він вирішив покінчити з усіма чутками, і прокоментував свій нинішній статус.

Я не буду коментувати ці чутки, тому що не люблю їх обговорювати. Ми зустрічаємося з Хайден набагато частіше, ніж ви думаєте. Ми обидва виховуємо нашу дочку. Бо батько може дати дитині те, чого не може дати мати. У нас розподілені обов'язки. Кайя неймовірно активна дитина. Я в два-три роки таким не був
— каже в інтерв'ю український боксер.

Судячи з коментаря Володимира, можна припустити, що в його відносинах з Хайден дійсно не все так гладко. Схоже, пара живе окремо.