Новини про зірок
Подобається

Відома ведуча з ICTV Оксана Гутцайт, повела сина в перший клас. Вони такі милі

01/09/2017     Автор: Яна Романська
Відома ведуча з ICTV Оксана Гутцайт, повела сина в перший клас. Вони такі милі

Цього року ведуча новин Факти на ICTV Оксана Гутцайт повела в перший клас молодшого сина Марка, передає Корупція.Стар

Популярне: Схудла і помолоділа!!! Віра Брежнєва приголомшила шанувальників кардинальними змінами

Тепер Марк буде навчатися в тій же спеціалізованій гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов, де починала навчання і старша донька телеведучої – десятикласниця Еля.

– Ми вирішили віддати Марка в Елькіну школу, –  розповідає Оксана. –  Це одна з найкращих в Києві гімназій з поглибленим вивченням іноземних мов. Але, незважаючи на профілюючі іноземні, в ній сильні вчителі з математики та інших дисциплін, тому діти отримують дуже гарну освіту. Крім того, я давно знаю першу вчительку Марка, ми вже 10 років дружимо, це мама Еліною однокласниці.

З першого ж класу син ведучої буде вчити англійську і німецьку, а з другого додається ще один предмет – італійська або китайська мова на вибір.

Guttsaj

– Чесно кажучи, Марк не дуже хотів йти в школу. Напевно, бачив, як ми з Ельою робимо домашнє завдання (посміхається). Але за пару днів все-таки зацікавився, сказав: “Гаразд, нехай я побіжу, подивлюся, що там”. Сьогодні встав о 6 ранку сам, поїв, одягнувся красиво, а на лінійці тримався гордо і впевнено. Правда, в один момент втратив мене з поля зору, після чого про це дізналася вся школа. Він так кричав “Мама, мама”, що збіглися всі мами. Так що за сина я не хвилююся, він не з тих, хто буде в куточку плакати. До того ж, він дуже комунікабельний, відразу знайшов собі друга. Провчившись багато років з Елькою, я зрозуміла, що буду давати йому більше самостійності з першого класу – нехай сам робить уроки і все інше. Тому що якщо не давати її з дитинства, то потім доводиться до 10 класу все контролювати.