Новини про зірок
Подобається

Оце так сюрприз!!! Тетяна Литвинова відверто розповіла про стосунки з чоловіком. Правда, яка збиває з ніг

01/09/2017     Автор: Яна Романська
Оце так сюрприз!!! Тетяна Литвинова відверто розповіла про стосунки з чоловіком. Правда, яка збиває з ніг

1 вересня на телеканалі СТБ стартує масштабне шоу «Сюрприз, сюрприз!». Ведуча Маша Єфросиніна даруватиме неймовірні емоції людям, які своїми вчинками заслуговують, щоб про них знала вся країна. Маші в цьому допомагатимуть зірки шоу-бізнесу, спорту, театру і кіно, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї


Макс Барських, Олег Винник, Тетяна Литвинова — цих людей об'єднує участь в самому добром шоу країни. Для героїв проекту вони стали справжнісіньким сюрпризом. А поки глядачі в очікуванні прем'єри, ми розпитали відомих гостей, які ж їм самим робили подарунки.

«Одного разу Ярослав, мій чоловік, зав'язав мені очі, посадив в машину, і кудись повіз. Коли він зняв з мене пов'язку, я вже сиділа за штурвалом невеликого літака! Чоловік сказав: веди. У той час Ярослав тільки почав захоплюватися літаками, отримав "права" і йому потрібно було "налітати" певну кількість миль. Тоді поруч зі мною сидів інструктор, а Ярослав був ззаду і з задоволенням спостерігав за моїми емоціями. Як тільки ми злетіли, почалася сильна злива. Це був справжній сюрприз! »

Литвинова (2)